Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12574050 www.bgdnes.bg

Скандал между Джаферович и Ралица в "Игри на волята"

Двете са основни претендентки за победата

Гримьорката Жени Джаферович бързо се превърна в най-обсъжданата участничка в новия сезон на "Игри на волята". Инфлуенсърката успя да влезе в конфликт с почти всички жени в предаването, а зрителите подозират, че заради известността си тя е толерирана в повечето битки.

Източници от шоуто издават, че това е само началото на скандалите, в които се забърква Жени. Предстои основната интрига в игрите, а това е съперничеството между Джаферович и 28-годишната Ралица Кашинова.

Реклама

Двете ще бъдат основните претендентки за победата в "Игри на волята", а и извън арената на битките са в постоянен конфликт.

Ралица отпада преди самия финал на предаването и макар в момента да не е един от най-коментираните участници, това скоро ще се промени. Заради съперничеството си двете не се понасят и често се карат пред камерите.

От своя страна Жени очаквала лесни победи предимно над женската част и основно съперничество с мъжете в предаването. Тя влязла в шоуто с огромно самочувствие и до края не пропуска възможност да изтъкне пред останалите състезатели, че има голям опит, тъй като е участник в "Сървайвър".

Участници издават още неофициално, че снимките на сезона са били много динамични и интензивни. Те наистина живеят в тежки условия и в определено моменти са оставяни без храна.

"Няма нищо нагласено, конфликтите са истински. Просто е толкова трудно оцеляването, а конкуренцията голяма, че няма как да има приятелски отношения", казват героите на шоуто.

Реклама
Реклама
Реклама