Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12599265 www.bgdnes.bg

Васил Драганов започва нов сериал с Любо Нейков

Ще правят "Политическа централа", за да осмиват властимащите

Васил Драганов и Любо Нейков стартират нов проект – тв сериал, озаглавен "Политическа централа", сподели за "България Днес" Драганов. "Ще бъде в жанра на политическата сатира", уточни актьорът. Двамата с Нейков доказаха, че са отлична комбина още от времето на култовия сериал "Столичани в повече", който и с повторенията си приковава към екраните десетки хиляди българи.

За съжаление, екранният партньор на Любо Нейков навлиза в новия сезон и с недоволство от папараци. По думите му те го снимали скришом на маса в заведение в Царево и разпространили кадрите в сайтове, контролирани от партийна централа, чиито политически позиции и действия не импонират на комика.

Реклама

"Пред мен имаше само една бира, но в публикацията се твърдеше, че съм пияница", оплаква се Драганов.

Той разказа, че не изключва възможността да бъде дискредитиран и от среди, които в началото на лятото тиражираха в социалните мрежи, че сам е виновен за инцидента в Царево, при който кола щеше да го убие заедно с 8-годишния му син Давид.

Тогава потребител, назовал се Дойчин Дойчинов и представящ се за съпруг на шофьорката, помести брутален пост във фейсбук групата "Царево".

"Здравей, неуважаеми Василе, Васил Драганов! Аз ти казвам #ИЗВИНИСЕБЕ#, защото в колата, по която ти запрати четиридесетия бирен кен днес, бяха жена ми и осемдесет и една годишната ми майка, която трудно успокоих след пиянската ти проява! Така де, наборе, очаквах, че от Софията ще донесем култура, а то какво стана, културтрегерите донесоха простотията! Радостното за теб е, че съдбата не ни е срещнала в този момент", заканва се мъжът.

Васил Драганов обаче е категоричен, че неговото поведение не е имало нищо общо с описаното от вбесения ползвател на социалните мрежи. "Той изобщо не е бил там", сигурен е комикът. Актьорът винаги ще си спомня за преживения ужас, защото с детето му се разминали на косъм от смъртта.

"Не мога да скрия, че не пресичахме на пешеходна пътека. Но въпреки това се изненадвам от реакцията на тази жена. С изкривено от злоба лице тя натисна газта до дупка и щеше да ни отнесе. Нямам представа защо го направи. Даже влезе частично в насрещното платно", спомня си Драганов.

Реклама

За "България Днес" той добави, че двамата със сина му още не можели да дойдат на себе си от преживения стрес. "Детето не иска да излиза, водя го на психолог", добавя актьорът.

Той веднага подава жалба в местното РПУ, но сега уточни, че и шофьорката, която е щяла да ги помете, също се е оплакала в полицията.

"Със сина ми сме потърпевши, но още няма никакво развитие по моята жалба. Обяснението гласеше, че не можели да намерят шофьорката!", диви се Васил Драганов.

Въпреки липсата на резултат той вярва, че истината за инцидента ще излезе наяве. "Мотивиран съм да се боря за това", каза комикът. Негови колеги обаче го разубеждавали да дава под съд сайта, изтипосал го като човек, злоупотребяващ с чашката. "Делото щяло да се точи много време, щял съм да вложа много пари и нерви, а изходът бил спорен", цитира опасенията на колегите си Драганов.

Реклама
Реклама
Реклама