Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12607066 www.bgdnes.bg

Андреа става професионална актриса

Ще учи актьорско майсторство в НБУ

Баба ми ме запали по тази професия, тя беше режисьор в Народния театър, каза певицата

Андреа ударно сменя попрището и освен като певица ще се изявява и като актриса. Новината е съвсем сериозна, като блондинката не само вече има участие в няколко филма, но и е била приета да учи актьорско майсторство. Преди години Андреа се снима в хитовия филм "Мисия Лондон" и сериала "Столичани в повече".

Реклама

"Да, приета съм за студентка по актьорско майсторство в Нов български университет. Ще следвам 4 години." Това призна ексклузивно за "България Днес" Андреа. Пръв й съобщил радостната вест Етиен Леви, научи вестникът от самия певец. Тази година солистът на "Трик", който, освен че преподава в НБУ, е бил и член на изпитната комисия.

Бившата половинка на Кубрат Пулев носи по наследство любовта към сценичното изкуство.

"Баба ми - Тодорка Ахтарска, 30 години беше суфльор, помощник-режисьор и режисьор в Народния театър", сподели фолкзвездата. "Баба общуваше с най-големите имена тогава - Стефан Данаилов, Григор Вачков... Безброй пъти ме е водила в театъра", разказа изпълнителката.

"Възхищавам се на Цветана Манева, но за съжаление, не съм й го казала лично", споделя още Андреа. "Всъщност моята баба ме отгледа. Родителите ми постоянно работеха, бяха много заети и аз израснах при нея. Баба почина от рак, когато бях на 18 г., и това бе голяма трагедия за мен", доверява бъдещата актриса.

"Приятели сме с Христо Мутафчиев, с Любо Нейков, той ме покани за ролята в "Столичани в повече", добави певицата.

Тя каза още, че имала участие в три тв сериала, които тръгват по големите БГ телевизии през ноември.

Припомняме, че актьорската дарба на Андреа се прояви още преди 10 години. В касовата лента "Мисия "Лондон" тя се справи отлично с ролята, макар и епизодична, на момиче на руски гангстер, което първо стреля, после пита. Оттогава известни родни продуценти са я включили не само в полезрението си, но и в професионалните си планове, разкри за "България Днес" човек от бранша.

Реклама

Днес мечтата на експоловинката на Кубрат Пулев да блесне и на големия екран се превръща в реалност. Нейни колеги са на мнение, че Андреа е доказала актьорския си талант и сдобиването с тапия било само формалност. Самата певица обаче признава, че иска да усвои всички тънкости и трикове на актьорската професия, и то чрез уроците на водещи имена в българското кино и театър.

Певицата наскоро блесна и на официалния прием на молдовското посолство по случай 30-годишнината от независимостта на страната. Андреа бе в компанията на своя пиар Атанас Лазаров, но не се изкуши от прословутите молдовски коняци и вина. "Само опитах, защото в момента съм на диета", коментира екслюбимата на Пулев. На празненството тя вдигаше наздравици само с минерална вода, видя "България Днес". Изтупана в черен тоалет тип "маркиза", Андреа бе на висота и едва ли някой би могъл да й даде повече от 30.

Напук на всевъзможните и откровено невъзможни слухове за личния живот и кариерата на фолкзвездата тя продължава да следва с желязна воля амбициите си. Очаква се всеки момент да излезе клипът към дуетното й парче с БГ певеца Алек Сандар, стигнал чак до Холивуд, казаха за вестника БГ шоумени.

"Много години не си взимах почивки. Никъде не пътувах за мое удоволствие, въпреки че винаги съчетавам със снимки, никъде не отивам просто ей така някъде", оплака се наскоро Андреа. Преди началото на новата учебна година в НБУ тя се отдаде на почивка на остров Миконос с екипа си, в който особено се открояваше личният й фотограф Тибор Голоб.

Докато делеше един покрив с Кубрат Пулев, певицата много рядко си позволяваше ваканции. "И сега може би ми се живее малко повече отпреди. Аз обичам работата си, но някой път ти се иска просто да пътуваш повече, да живееш малко по-различно, да промениш живота си", сподели в интервю Андреа.

Реклама
Реклама
Реклама