Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12731034 www.bgdnes.bg

Слави ОТРЯЗА Софка

Лили Иванова ще бъде специален гост

Дългия отказа в последния момент да пее на юбилейния концерт на Маринова

Слави Трифонов отряза Софи Маринова! В последният момент шоуменът се е отказал да пее с ромската перла на големия й юбилеен концерт по случай 25 години на сцената въпреки обещанията му.

Очакваше се Дългия да се завърне с "Ку-ку бенд" на сцената, но Слави е отклонил поканата на добрата си приятелка.

Реклама

Според първоначалната информация Трифонов е трябвало да се появи само за песента "Единствени", с която двамата със Софка представят страната ни на "Евровизия" през 2005 година.

Парчето стана хит и дълго след това се изпълнява както от български, така и от балкански певци. Ала в крайна сметка Трифонов ще изпрати при Софка само Ку-ку бенд".

Причината е неизвестна дори за Маринова, тъй като учиндолецът не споделя защо няма да е част от спектакъла.

Събитието ще бъде в "Арена Армеец" на 8 октомври.

Въпреки че няма да присъства на големия концерт, Слави е пожелал късмет на дуетната си половинка.

"Каза ми, че аз съм единствената, която може да напълни най-голямата зала в България" - разкри пред "България Днес" Софка. - Готвя голям купон. Ще е пълно с изненади", обещава още Маринова.

Реклама

Отсъствието на Слави няма да се усети особено, защото плеяда от други известни изпълнители се очаква да присъстват на големия спектакъл. Сред звездите, които ще гледат Софка от първите редове, е и Лили Иванова.

Примата на българската естрада е поканена лично от Софи Маринова. Ромската перла е голям фен на вечната Амбър. Иванова също много харесва фолкпевицата. И неведнъж е демонстрирала доброто си отношение към Софка.

Лили все още не е дала положителен отговор дали ще се появи на концерта. Ала ромската перла се надява Иванова да е в публиката и да се наслади на репертоара й.

"Изпратила съм покани до голяма част от чалга певиците и певците в "Пайнер". Всички колеги, с които съм работила през годините, ги чакам", обясни Софка. И добави: "Всички от журито на "Звездите в нас" също са поканени. И Тита, и Виктор Калев, и Дони ги чакам."

По информация на "България Днес" концерта ще посети и Димитър Рачков. Водещият е голям приятел на Софка. И щял да заведе любимата си Анита на най-важната изява в живота на Маринова.

Билетите почти са привършили, похвали се още ромската перла. Останали са около 500 бройки при капацитет от 13 000 души.

По груби сметки спектакълът ще реализира повече от половин милион лева оборот. Чистата печалба след приспадането на разходите излиза около 350 000 лева.

Маринова няма да качва родата си на сцената. За близките на Софка, които са около 20 души, е отредено да са във ВИП зоната. Там ще бъдат настанени и родителите на ромската перла, както и любимите й Гринго и Лоренцо.

Мъжът на Софка е неотлъчно до нея. Гринго подкрепя любимата си. Помага й с каквото може и каквото се изисква от него покрай сложната организация.

"Семейството ми няма да пее с мен на сцената. Ще правя шоу с други изпълнители. Искам сега да е по-различно", казва Маринова.

До Софка освен "Ку-ку бенд" ще се качи Преслава, както и още няколко изпълнители.

Маринова загатна, че в "Арена Армеец" ще се роди нещо с колегите й, за което дълго ще се говори.

Ромската перла почти няма свободна минута от лятото насам. През топлите дни ромската перла се скъсва от участия край морето. Щом се завръща в София, започва да се готви за концерта си по случай 25 години на сцената.

"Всеки ден репетирам. Нямам време за почивка. Имала съм много концерти през живота си, но за този се вълнувам най-много. Нямам търпение да се кача на сцената", добавя Софи Маринова.

Реклама
Реклама
Реклама