Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12731250 www.bgdnes.bg

Секси балерина идва в "Лудогорец"

Новото попълнение Нонато води в Разград Бианка

В "Лудогорец" скоро ще се радват на поредната секси бразилка. Новото попълнение Нонато зарадва разградчани с красива половинка.

Гаджето на футболиста Бианка Кичел е чакана в България до дни. Блондинката привлича вниманието още от първи поглед. Тя е бивша балерина. Занимавала се е с балет повече от 13 години. Има участия в няколко постановки в родината си.

Реклама

Нонато и изваяната бразилка са заедно от малко повече от две години. Заради футболиста мацката се мести първо в Порто Алегре, а след това и в Рио де Жанейро, когато Нонато облича екипа на "Флуминензе". Това оставя кариерата на балерина на заден план. Вместо това се посвещава на връзката им. Двамата са лудо влюбени и не пропускат възможност да покажат това в социалните мрежи. Те често си разменят коментари от типа на "моята вечна любов", "заедно завинаги" и др. подобни.

В момента Бианка подготвя пристигането си в България. Тя ще се присъедини към любимия си в най-скоро време. Така красивите бразилки на стадиона в Разград ще се увеличат с още една.

Бианка и Нонато предпочитат домашния уют. Самият футболист се определя като "тих, общителен и домашар. С любимата му прекарват свободното си време в гледане на сериали и филми. Нямат любим жанр и гледат всичко.

Нонато запълва времето по лагери в четене. Споделя, че това му помага да стане по-добър човек.

"Да чета за успешни хора е нещо, което ми харесва, защото често същите страхове и притеснения, които те са имали, се съчетават с нашите", споделя халфът.

Той добавя, че неговият личен стилист е Бианка. Тя подбира дрехите му и го спасява от типичните за южноамериканските футболисти изцепки в облеклото. Нонато признава, че преди да я срещне, и той е имал немалко модни гафове.

Реклама
Реклама
Реклама