Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12792959 www.bgdnes.bg

Екссъпругата на фолклегендата Шенай Кузева в емоционална изповед: Разводът с Орхан Мурад ми докара втори рак

Изрязаха го в 8-часова операция, благодаря на Всевишния за спасението

Снимки: Личен архив

Стресът от развода с фолклегендата Орхан Мурад докарва втори рак на вече бившата му съпруга Шенай Кузева. Злокачественото образувание е в областта на дясната гърда на майката на Сузанита и преди дни е изрязано след 8-часова операция в престижна турска клиника.

Това сподели пред "България Днес" самата Шенай, която се възстановява у нас след тежката хирургическа интервенция и прекарани 17 дни следоперативен период в болничното заведение.

Реклама

Наред с изрязването на раковите клетки Шенай ляга на операционната маса и за пълно преобразяване на лицето. Мацката си прави модерните "котешки очи", удължава и изостря брадичката, опъва кожата и още куп естетични процедури, които да я разкрасят и вдъхнат нови и свежи сили за живот и самочувствие.

"Правиха ми липосукция на гърба и корема - извличат оттам мазнина и с нея запълниха дупките от махането както на предишния рак на лявата гърда, така и на този на дясната сега. Така се случи по време на развода - ракът се яви и на дясната гърда благодарение на стресовете, които прекарвам и защото ме остави без стотинка. Опипах тумора, който бе като бучка. Постепенно започна да расте и да променя цвета на кожата. Изследването показа, че стресът е отключил усложняването му и той е злокачествен - рак", разказва Шенай, която след цялостната реконструкция на лицето скоро ще се възстанови и ще бъде българската Анджелина Джоли в рус вариант.

След отстраняването на първия злокачествен тумор Кузева отказала препоръчаните й химио- и лъчетерапия.

"Сега очаквам същото да ми предложат, когато отида на контролен преглед след месец в клиниката. Пак ще откажа. Усещам, че съм като котките с 9 живота, оцелявам след толкова много препятствия", казва Шенай.

На годините на дъщеря си Сузанита, Шенай живеела със семейството си в Либия. Там баща й бил шофьор към българска фирма за сондиране за вода, както и на частно в местни дворове. Брат й учи в българско училище там, а сестра й в колеж в Триполи.

"Преживях много тежка катастрофа в Либия. Шофьорът и счетоводителят на фирмата бяха отпред, а синът на водача - зад него. Прибираха ме от арабския университет в Триполи, където учех. Изведнъж кола прескочи през мантинелата от другата страна на улицата и се стовари върху нас. Шофьорът почина на място, синът му и счетоводителят дни наред бяха в кома. Аз една минута бях в тъмния тунел. Още 1,5 км колата ни пътува без шофьор и се забива в дърво. Така преживях две изключително тежки катастрофи в рамките на броени минути. Оживях и две деца имам, два рака прекарах и се моля още да съм жива и здрава. Чакам второто внуче в края на месеца от Сузи. Тепърва трябва да идва радостта", споделя преживелиците си пред вестника Шенай Кузева.

Бившата половинка на Орхан Мурад е категорична - оттук нататък никакви нерви и стрес, особено за мъже.

Реклама
Реклама
Реклама