Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12815957 www.bgdnes.bg

Марта Вачкова "инвестирала" 120 бона в криптовалута

Фалшива новина за примамка

Престъпници! Поредната измама с моето име, ядосва се актрисата

Измама, в която е замесено името на Марта Вачкова, докара сериозни неприятности за актрисата. Според мошениците, използвали Марта за примамка, тя е инвестирала 120 000 евро в криптовалута..

Дъщерята на Григор Вачков с изненада научава от свои роднини какво се случва. Няколко човека са били директно таргетирани да се включат със сериозна сума пари. Те гарантирали обратно бърза печалба, за което използвали името на Марта. Според твърденията на измамниците тя не била вярвала в началото, но след това се доверила и убедила за инвестицията и своята майка,

Реклама

Така се стигнало до конфузния момент, в който близки на Вачкова й се обаждат за съвет какво да направят, тъй като тя имала опит в такива инвестиции.

Актрисата остава шокирана.

"Не вярвайте на подобни измами", сигнализира Марта. Звездата от "Откраднат живот" е ядосана, защото това не се случва за първи път. Тя дори се изненадва колко изобретателни са станали измамници. Още преди време с нейното лице вървеше реклама за лек против папиломи.

"Хора, моля ви, не вярвайте на тези престъпници. Използват името ми да ви лъжат. Заслужават съд и голямо наказание. Жал ми е за подведените и измамени от тях хора!", написа тогава Вачкова в социалните мрежи. След това се появи и измамата с крипто. Първо се твърдеше, че актрисата печели по 1200 евро на месец от крипто. След като Марта сигнализира, рекламата временно изчезна. Отскоро се появила отново, а измамниците още по-настървено намесват името на Вачкова, като "разкриват" различни подробности как се е включила в схемата. Този път акцентират не върху печалбата й, а върху голямата сума, която се предполага, че е вложила първоначално. За целта дори е създаден неин фалшив профил, в които тя споделя публикации за криптовалути. След много сигнали от нейни приятели той вече е блокиран. Актрисата признава, че е изненадана защо нейното име е толкова използвано от престъпниците.

Марта е поредното име, което измамниците използват, за да лъжат хората

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама