Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12857852 www.bgdnes.bg

Малкото коте ражда пет часа

Бащата не е Божинов, а любимият й Манол 

Борис идва на бял свят по естествен път 

Малкото коте роди първото си дете!

Моделката Бояна Генова, която доби популярност преди години чрез еротичен чат с Валери Божинов, вече е горда майка на 3600-грамовия Борис.

"Родих естествено. От постъпването в болницата до появата на бебчето минаха само пет часа. Тук е и моментът да изкажа огромни благодарности на целия екип на столичната болница и доктора, който ме следи през цялата бременност - д-р Стоян Певтичев. Изчакахме до последно естественото раждане, защото имаше и нелеки съмнения за секцио. Радвам се, че заедно направихме така желаното от мен раждане! Просто нямам думи, с които да се отблагодаря на целия екип, акушерките, анестезиолозите, докторите и всички, които бяха около мен в този момент!", заяви емоционално Генова, която през последните месеци не спираше да позира с огромния си корем и да показва как преминава бременността й.

Реклама

Блондинката майка разкрива още, че е заснела раждането си и скоро ще го покаже публично, тъй като много хора искали да видят как е преминало. Бояна единствено вдигна завесата, че още не е изписана от болницата и в момента гледа бебето си в ултратузарска болнична стая с голяма плазма, картини и модерно обзавеждане.

Популярността на Генова се изстреля от еротичен чат с Валери Божинов. В едно от съобщенията тогавашният футболист на "Партизан" пита русокосата фурия: "Малко коте, секс има ли, казвай".

Това се превърна в лаф на годината, който роди десетки колажи и всенародни шеги. Самият Божинов дори пусна тениски с изобразено сиво коте и надписа: "Малко коте, гол има ли".

Според играча надали има някой, който да каже, че "малко коте" е нещо лошо. Той не виждал скандал в цялата история и казва, че се забавлявал на шегите по негов адрес, както и с колажите, които се появиха в публичното пространство.

След развихрянето на историята Бояна стана много популярна и беше канена за фотосесии, включи се и в сериала "София - ден и нощ", както и в риалити предаването "Игри на волята".

Реклама
Реклама
Реклама