Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12867794 www.bgdnes.bg

Маргините с нов наследник

Родителите вдигат щур купон

Прочутите бизнесмени се сдобиха с праплеменник

Блага вест долетя от семейството на Николай и Красимир Маринови - Маргините тази седмица. Фамилията се сдоби с втори наследник. Бизнесмените и бивши ръководители на СИК имат втори праплеменник.
Малката им племенничка Мария роди син преди няколко дни, научи "България Днес".
"И днес се появи ТИ... Съвършенството на нашата любов", обяви гордата майка.


Бебето проплака в частна болница в Пловдив. Мъникът и майката се чувстват отлично и скоро ще се приберат у дома при гордия татко. А той е на седмото небе от щастие - още повече че момченцето ще носи неговото име Добромир.

Реклама


Всъщност мъжът до Мария е обвит в мистерия от самото начало на връзката им. Но "България Днес" успя да разкрие кой е той. Бащата на новия наследник във фамилията на Маргините е Добромир Райчев. Той е доста заможен и има собствен бизнес. Занимава се с търговия и проучване на пазарите. Преди това е работил в Австрия в същата сфера.


Мария и мъжът до нея са на една и съща възраст. Добромир кара тузарско ауди и е фен на високите скорости и дрифтовете. Обича пътуванията и луксозните почивки. С красивата племенничка на Маргините са заедно от две години.


Райчев вдигна запомнящ се купон по случай раждането на сина си. Той събра приятели и близки в известно пловдивско заведение, като не се скъпи за почерпката. Всичко бе украсено със сини балони. Сред най-щастливите и поздравявани през вечерта беше бабата - сестрата на Маргините Мариана. Каката на Мария - Бисера, и нейният съпруг също бяха във вихъра на купона. Празненството продължи почти до сутринта с музика на живо, като не липсваха и най-известните чалга хитове в момента. Маргините не бяха забелязани на купона, но те пропуснаха и сватбата на по-голямата си племенничка Бисера преди време.


Малкият Добромир е вторият наследник в бизнес империята на Маргините. Бисера вече има син Артур, който е на година и половина. Сега той ще си има другарче в игрите и белите. А каката не спря да помага на Мария със съвети по време на бременността, като беше най-довереният й човек. Сега ще е до нея и при отглеждането на бебето, тъй като вече има опит.
Мария от своя страна явно иска бързо да си върне формата след раждането. Тя вече търси съвети от други мами.
"Мили дами, препоръчайте ми добър лазер за стрии в град Пловдив", помоли блондинката последователите си, преди дори да е изписана още от болницата.
Племенничката на Маргините е известна с изваяните си форми и атрактивния стил на обличане. Тя не е качила много килограми по време на бременността. Но вече няколко пъти е споделяла, че най-големият й проблем са появилите се по тялото й стрии.
Мария изненада мнозина с бременността си, която разкри през лятото. В Пловдив още шушукат за връзката й с бившия футболист Валентин Добревски. Юношата на "Левски" и една от най-желаните жени в Пловдив бяха заедно около две години. Те живееха под един покрив. Бяха сред най-одумваните двойки в Града под тепетата. Раздялата им бе доста шумна и след това красавицата взе решение да държи мъжа до себе си в тайна.
Мария Маринова е по-малката дъщеря на Мариана Маринова - сестра на братя Маргини. Кака й Бисера е омъжена за сина на пловдивския бизнесмен Юра Месропян. Поне засега по-малката племенничка на Маринови не крои планове за сватба.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама