Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12950237 www.bgdnes.bg

Ергенът Виктор си купи кола на ток

Похарчи хонорара от шоуто

Брои над 100 бона за автомобили, седмица наред се разправя с институции

Първият ерген на България Виктор Стоянов си купи кола изцяло на ток. Мачото, за чието сърце се бореха куп девойки в национален ефир, брои над 100 бона, за да яхне електрическо возило от най-модерно поколение.

Най-вероятно Виктор похарчва хонорара си от "Ергенът", за да се сдобие с тузарския автомобил. Стоянов планираше да си купи скъп мотор, ала явно е решил да пести от скъпите горива, както и да не замърсява околната среда.

Реклама

Виктор сам се издаде, че е горд собственик на електрически автомобил. Ергенът се оплака, че преминава през купища институции, докато получи заветния стикер, с който може да паркира без пари в големите градове, както и да не плаща данък на колата.

В България автомобилите на ток са освободени от тези две неща, както е и в Европа.

"За да получа стикера, преминах през куп премеждия. Първо, когато регистрирах колата в КАТ, ми обясниха, че трябва да отида в общината, за да го взема. Оттам ме препратиха към друго място. Оказа се, че и на него нямат идея как могат да ми помогнат. Насочиха ме към човек, който щял да ми съдейства. Реших да му звънна. Даде дума, че ще задейства нещата. Уви, реших да не го чакам. Пробвах какво ли не, но никой не знаеше как да ми помогне. Стигнах до главния офис на центъра за градска мобилност в София. Там най-сетне ми казаха какво трябва да направя. И в крайна сметка взех вълшебния стикер", обясни Стоянов.

Освен с нова кола Виктор се носи на крилете на любовта. Няколко месеца след като приключват снимките на "Ергенът", той се хваща със секси блондинка. Мацката на Стоянов Мария Тарашманова е блогърка.

Виктор крие дълго време връзката си със знойната хубавица, тъй като има договор с шоуто и трябва да се прави на необвързан мъж. След като контрактът с телевизията изтича, мачото веднага се показа колко е хлътнал до уши в мацето.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама