Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12986080 www.bgdnes.bg

Актьорът Алекс Алексиев: Татко не е в хоспис!

По-добре е подобни слухове да се подминават, споделя още звездата от "Откраднат живот"

"Баща ми Стоян Алексиев не е в хоспис."

Това разкри синът на актьора Алекс пред "България Днес". В края на седмицата медия създаде "новината", че артистът страда от тежка деменция. Тя се отключва от мъка и стрес, след като Алексиев се пенсионира. За него се грижат в хоспис във Варна, твърдят още злите езици.

Реклама

"Не отричам, че баща ми има здравословни проблеми, които няма да коментирам. Той е у нас, заедно с майка ми, в София", обясни синът на Алексиев.

Доктор Василев от лекарската драма "Откраднат живот" не разбира откъде идва информацията за проблемите на татко му.

"Идея си нямам как "вкараха" баща ми в хоспис. И то до Варна. Няма такова нещо! В такива ситуации се чудя дали изобщо има смисъл да се обръща внимание на подобни статии и да им се дава гласност! По-добре е хората да не ги забелязват и да ги подминават!", каза още за вестника талантливият актьор и достоен наследник на татко си Алекс Алексиев.

"Честно да ви кажа, не желая да коментирам странни хипотези! Ходим у тях с децата да се виждаме, на вечери, на разходки в паркове и планини - баща ми много обича планините!", споделя още Алекс.

Стоян Алексиев от няколко месеца не играе. Той изпадна от актьорите в Народния театър. Започна да играе в провинцията, ала заради пандемията салоните затвориха за дълго. В последните месеци актьорът си стои вкъщи и заслужено почива след дългата си кариера.

Стоян Алексиев участва в множество филмови и телевизионни продукции, сред които класическите "Вчера" и "Време разделно".

Реклама
Реклама
Реклама