Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13023736 www.bgdnes.bg

Елен Колева: Чувствам се жертва!

Актрисата се разкри, пропадала в житейска бездна

"Можете ли да ме посъветвате да скоча през прозореца?", с този странен въпрос започва видеото, което Елен Колева е качила в инстаграм, видя "България Днес".

Според приятели на актрисата "не било това, което си мислите, сиреч, да е зомбирана от забранената онлайн игра "Синият кит", подтикваща към самоубийство", поясниха те.

Реклама

Ключът към загадката се крие във факта, че Елен пише книга със заглавие "Скок в бездната". Ако съдим по споделеното в клипа, в четивото тя вади на бял свят скелети от гардероба на своето минало и настояще.

"Бихте ли ми дали този съвет?", е следващото питане на актрисата, на която самата тя дава отговор: "Със сигурност".

"Аз винаги плащам. Когато ме удрят, подавам и другата буза. Когато позволявам да прекаляват с мен. Когато позволявам да изливат върху мен мръсотия", описва изпитанията, на които е била подложена, Колева.

Бившата муза на писателя Калин Терзийски рисува с думи и своя "автопортрет". Зеленооката чаровница изненадващо вижда себе си като... "мечка на два крака".

"Това е мечка, която водиш на каишка. Но тя ще остарее и ще се изхаби, за да продължава да гледа стопаните с опулени мокри очи. Това е мечка с евтини гердани. Ще ми дадете ли бонбонче под формата на одобрение?", пита отново актрисата.

Реклама

По-нататък следват още самопризнания, от които разбираме, че Елен Колева въстава срещу отредената й роля на "избирана мечка на каишка".

"Аз вече скъсах каишката. Самоуволних се. Уморих се да бъда избирана", изповядва се Елен.

Тя разкрива още, че е преминала през сериозна криза в живота си. "Въставала съм вътрешно, и яростно, и тихо", признава Колева.

За "бездната", в която се е сринала, Елен вини на първо място своята доверчивост. "Доверявала съм се на мъдрата външна преценка и доверяването ми се оказа смазващо", самобичува се актрисата.

На финала на видеото, в което Елен Колева разголва до дъно душата си, тя прави и радикалното признание: "Чувствам се жертва".

"Тази жертва прикрива своята потребност да бъде забелязана чрез гонене на върхове. Смешно е, нали? Смешно е да гониш върхове, когато нямаш екипировка. Когато си гол и бос, знаейки, че си вътрешно богат", обобщава терзанията си екслюбимата на виден БГ бизнесмен.

Реклама
Реклама
Реклама