Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13080865 www.bgdnes.bg

Цеци Красимирова се простреля

Инцидент на софийско стрелбище 

Моделката се гръмва в крака, бодигардът й я превързва 

Цеци Красимирова се е самопростреляла с пистолет преди няколко дни. Това научи "България Днес" от отлично информирани източници.

Инцидентът с моделката се случва на софийско стрелбище, където тя ходи от време на време да се упражнява с огнестрелни оръжия. Заради миг невнимание и вероятно неправилно боравене с оръжие Красимирова произвежда изстрел и куршумът се забива в горната част на ходилото й.

Реклама

От раната бликнала кръв, но Цеци запазва спокойствие. В драматичния момент се намесва личният бодигард на Красимирова, който веднага превързва раната. След това я води в лек автомобил и отпрашват в неизвестна посока, като една от възможностите е моделката да е посетила болница, за да бъде прегледана и евентуално раната й да бъде обработена.

В социалните мрежи татуираната брюнетка често сподели снимки и видеоклипове от стрелбища. От кадрите е видно, че Цеци отлично се справя дори с дългоцевни оръжия, когато стреля по мишени. Запознати я описват като много добър стрелец и затова е изненадващо, че се е стигнало до самопрострелване. Красимирова се изявява с оръжие в ръка не само в родни стрелбища, но и в Барселона, където от години живее с дъщеря си Джудит. Когато е на бойно поле, моделката се пременя в пълно снаряжение, като носи защитни очила, специални дрехи и кубинки и дори бронежилетка. 42-годишната здрава дама е запалена и по бойните спортове, като тренира бокс.

Не за пръв път куршум се озовава в тялото на родената в Мездра брюнетка.

Преди близо две десетилетия на площад "Дам" в нидерландската столица Амстердам се разигра най-голямата трагедия в живота на Красимирова. Там в началото на 2003 година бе застрелян Косьо Самоковеца, с когото манекенката имаше връзка. Екзекуцията бе извършена показно пред магазин за скъпи бижута, откъдето двамата излизат. Куршум излиза от главата на мафиота и пронизва красавицата в слепоочието. Красимирова бе в кома известно време и с опасност за живота. Впоследствие успя да се пребори, но трябваше да изтърпи животоспасяващи и пластични операции, за да се възстанови. Преди четири години Цеци събра сила да се върне на мястото, където беше убита голямата й любов.

"Върнах се на мястото на покушението година след това и запалих цигара в дъжда... - разказвала е тя неведнъж. - Опитвах се да осъзная случилото се, но в главата ми не проникваше никаква мисъл - просто по лицето ми се стичаха сълзи... Никога няма да спра да скърбя за него - това е, което мога да кажа".

Остава мистерия дали след последния инцидент Красимирова се е прибрала в Барселона, или е останала да се лекува в родината си. Традиционно моделката не обича да издава къде точно се намира и затова рядко може да бъде видяна да се отбелязва в социалните мрежи.

Пожелаваме й да се оправи бързо и напълно!

Реклама

Покушението

Денят е 6 декември 2003 година.

Холандецът Ервин Врекер, по това време 45-годишен рецидивист, разследван в родината си за сводничество, дрога и мокри поръчки, член на рокерската организация "Хелс Ейнджълс", стиска под дрехите си пистолет.

Самоковеца и Цеци спират такси, моделката заобикаля колата, за да седне в нея, и в този момент проехтява изстрел. Врекер стреля почти от упор в главата на Косьо, рикошет уцелва и манекенката. Смъртта на Самоковеца е светкавична. Килърът Врекер с бърза стъпка поема по предварително избраното трасе за бягство. Холандецът обаче не знае, че зад него на колело е таен агент на холандската полиция, който следи Косьо. Родният контрабандист всъщност е под наблюдение от самото си пристигане в Амстердам.

Секретният служител вижда къде Врекер изхвърля якето и пистолета си, а минути по-късно го задържа в близък ресторант. Само след 6 месеца - бързина, непозната за нашето правосъдие, Ервин е осъден на 15 г. решетки, които излежава в затвора "Хеерхюговард".

Реклама
Реклама
Реклама