Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13099353 www.bgdnes.bg

Отварачката тръгна с охрана

Мария сама кара мощното возило 

Внушителен силовак охранява фолкпевицата дори на фризьор 

Фолкпевицата Мария тръгна с охрана, която сама вози в колата си, видяха зорките папараци на "България Днес".
Фолкпевицата излиза от лъскав фризьорски салон в столичния квартал "Лозенец". Буклите й са хванати с фуркети, което навежда на мисълта, че Мария ще демонстрира красивата си прическа по време на вечеря или някое нощно събитие.
Дори и по време на разкрасителни процедури Мара е следвана плътно от внушителен гологлав охранител с множество татуировки по тялото. "Въоръжен" със слушалка и зорко следящ всяка крачка на изпълнителката на "Ще те побъркам", пазачът оглеждаше периметъра около фризьорския салон стриктно, докато певицата гледаше в огледалото работата на своя коафьор.


Миньончето подразни съгражданите си в родната Стара Загора и тези в София със затъмнените стъкла на луксозния си джип. Певицата, нашумяла с прякора Мара Отварачката, джитка из страната с мощното возило, чиито стъкла са тонирани до черно. На фона на жестоките катастрофи в България в последно време поведението на Мария е повече от безотговорно. Тя е затъмнила всичките си прозорци, което е забранено по закон. За тази прищявка в стил "политбюро" КАТ може да й наложи глоба или колата на певицата да бъде спряна от движение, коментират експерти.
Мъжът на певицата често я глези със скъпи автомобили. Изглежда такъв е случаят и сега.

Реклама


Певицата и бизнесменът Мирослав Мерджанов се взеха официално в края на миналата година. Светската двойка не вдигна голяма и пищна сватба, а просто подписа в гражданското. На церемонията присъстват едва няколко души - близки до семейството. Мария дори не бе в булчинска рокля.


По-рано звездната двойка прибави още една скъпа кола към автопарка си, забелязаха вездесъщите папараци на "България Днес". Секси миньончето и бизнесменът си купуват второ "Ферари". Е, не е с цвят червен, както пее Трифонов, но си е доста скъпо и лъскаво.


Мария и Мирослав фучат из София със спортния звяр от няколко месеца. Двойката брои над 500 000 лева за тузарското возило.
През пролетта Мария получи за подарък италиански спортен автомобил от любимия си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама