Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13129974 www.bgdnes.bg

Динко оздравя и яхна АТВ

Ловеца на бежанци участва в състезание

Бившият брадър отслабна и леко накуцва след зловещия инцидент, който претърпя преди 2 месеца

Ловеца на бежанци Динко Вълев яхна мощно АТВ само 2 месеца след тежкия инцидент, който претърпя.

Реклама

Обикалящите по села и паланки фотографи на "България Днес" засичат ямболския бизнесмен на язовир "Копринка", където се провежда екстремно състезание.

Бившият брадър шпори мощно бъги по калните пътища с бясна скорост. Динко преминава почти 80 километра, като обикаля язовира. А след това навлиза във водата, където се качва на понтон и заедно с возилото е издърпан на сушата от съотборниците си.

Динко и приятели са част от надпреварата. Тя е по случай закриването на сезона. И се провежда всяка година в края на ноември.

Въпреки че бизнесменът трябва да почива заради травмите, които има, той решава да участва в тежкото изпитание. От инцидента, който претърпя, Динко леко накуцва. Пази единия си крак. И оставя тежестта да падне върху другия. Ямболският бизнесмен е видимо отслабнал.

Въпреки всичко това Динко не спира да си вдига адреналина. Бившият брадър обожава тежките изпитания и редовно се впуска с тях.

След края на състезанието Динко е поздравен за участието си от всички. Ямболията сяда на тежка маса, препълнена с ядене и пиене, и купонът за него и компанията му започва.

Бившият брадър се потроши зловещо в средата на септември. Бохемът бе затиснат от тежка техника, докато изтегля аварирала цистерна в района на Девня. Динко почти бе премазан. Вълев е транспортиран с хеликоптер до София, където само заради бързата и адекватна намеса на медиците от "Пирогов" не остана инвалид. Радваме се, че се е оправил!

Реклама
Реклама
Реклама