Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13207736 www.bgdnes.bg

Виктор Калев на купон с Фики и Андреа

Певицата се натиска за роля в постановка

Неподозиран музикален вкус показа актьорът Виктор Калев. Бившият кадър на Слави се забавлява на чалга купон заедно с фолкпевеца Фики. На партито по случай рождения ден на продуцента Кирил Кирилов присъства и Андреа. Допълнителна изненада към музикалната компания се оказа присъствието на Мариус Куркински.

Фики изпя не само някои от най-големите си хитове, но и неостаряващи рок парчета, с което впечатли гостите. Виктор Калев видимо се забавлява и не спря да танцува на дансинга. За Калев годината бе много динамична, защото обиколи цялата страна със спектакъла си "Грамофонът". Въпреки че постановката се играе повече от шест години, интересът към нея не спира и билетите се разпродават за дни. Наскоро имитаторът на Лили Иванова сподели, че изпитва умора от натоварения си график, но щом излезе на сцената, забравя за нея. Калев използва кратката пауза между спектаклите, за да разпусне в необичайна компания.

Реклама

Начинаещата актриса Андреа не пропусна възможността да се снима със своите кумири - Калев и Мариус. Блондинката, която в момента учи актьорско майсторство в Нов български университет, е напълно запленена от новото си амплоа. Андреа репетира по цял ден и иска да научи всичко за актьорската кариера от най-добрите в бранша.

Блондинката се надява някой ден Калев или Мариус да й предложат роля в техен спектакъл. Наскоро певицата сподели пред "България Днес" колко се възхищава на таланта на Куркински.

"Казах му, че е актьор номер 1 и нямам думи да изразя възхищението си", сподели бившата на Кобрата и добави: "Той ми благодари, беше зарадван и също ме подкрепя".

Реклама
Реклама