Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13271518 www.bgdnes.bg

Топастроложката Алена пред "България Днес" за края на света: Няма да ни нападнат рептили на 12 и 22 декември

Без астероид и отваряне на портал във времето въпреки събирането на много двойки 

Краят на света няма да настъпи на 12 или 22 декември тази година.
Това успокои пред "България Днес" топастроложката Алена по повод притесненията на мнозина, че струпването на много двойки в датите и определени часове е предизвестие за трагичен край на човечеството.
"Първо да кажа, че нищо страшно няма да се случи на хората и в частност на българина. Няма да чуем нашепвания от незрими далечни вселенски приятели как чудодейно да изсипем върху клетите си глави рога на изобилието. Няма да се отвори портал във времето и рептилите да нахлуят на Земята и превърнат човека в роб. Нищо от това няма да се случи, защото в повторението на цифрите на календара няма нищо магично, което да очакваме, а си е един обикновен ден от годината. Неприятното е, че 12.12 е точно 346 ден от 2022-а, което редуцирано до просто число прави 4 - трудности, проблеми, забавяне, провал на начинания. Но спокойно - тъй като календарната година се различава от личната година на всеки от нас, това притеснително число може да е печелившо, благословено за мнозина", обясни пред вестника Алена.
Топастроложката прави звездна карта върху комбинацията 12.12.2022 година с час 12.12.12. "Уви, никакви апокалиптични планетарни аспекти. Няма да ни удари астероид, ще се живее. Може и да се студува, но свикнали сме при тези цени на парното. Пет повторения на числото 12. Очевидно за някои хора дванадесетият час ще удари на 12.12 в 12.12.12 часа. Отново да успокоя - няма да се отвори тунел във времето и пространството и рептилите, съществата с тяло на човек, но покрито с люспи и глава на гущер, няма да ни поробят и няма да превърнат Земята в планета за добив на природни богатства. Ако тълкуваме само датата, в нея има две единици, пет двойки и една нула. Тълкуването на часа ще го пропусна, не защото в него се крие магичността, а защото натрупването на цифри води до прекалено крайни тълкувания. В този час, минута, секунда по-добре си мълчете. Не влизайте в спор, не отговаряйте", каза още Алена.
И добави: "В "магическата дата" има цели пет двойки, които ни налагат насила, против волята такт, търпение, умереност. В същото време подтикват към говорене до степен на бърборене. В потока от думи мнозина ще прикриват огромната си неувереност, а други неусетно ще изрекат онова, което искат да премълчат. "Магичното" в тази дата изисква действие и правилни решения, като налага забрана да надскачаме самите себе си и да показваме несъществуващи качества, затова я приемете като даденост в календара, а магичността й подарете на децата, които вярват в приказките за магьосници и ще бъдат щастливи да знаят, че скрият ли писъмце до Дядо Коледа, той може да им изпълни желанието".
Специално за "България Днес" Алена разтълкува и 22.12.2022 година.
"Взела съм под внимание и часът 22.12.22, с което двойките стават дванадесет. На тази дата, казват, животът ни щял да се преобърне, съдби да се променят, с енергия да се презаредим, защото денят бил един от най-силните, с най-мощна енергия през целия век. Канал във времето няма да се отваря, но кармични срещи ще има, за добро или по-скоро за разплата. Числото 22 в деня е носител на кармична разплата, увеличени трудности изискване всеки от нас да развива прозорливост и предпазливост, за да си спасява кожата както може, да съхрани себе си и да знае, че на никого не може да разчита. Особено внимание е нужно на пътя, денят предполага увеличени злополуки. Като добавим и часа, отново съветвам - стойте си у дома в този час. Избягвайте разговорите. Ако семейството ви е проблемно, разделете стаите, за да не се преобърне животът ви в неочаквана и нежелана посока единствено заради заложеното от деня, а не заради мистично езотерични приумици, каквито няма", завърши професионалния си анализ Алена.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама