Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13271582 www.bgdnes.bg

И Мис Свят България дойде от Канада

Варненката Кристияна Йорданова от Британска Колумбия взе короната

Три от миналогодишните носителки забременяха през тази година

Ето я новата Мис Свят България! Избраха я и това е 25-годишната Кристияна Йорданова, която живее и учи в Канада, в Британска Колумбия, но ще представя България на световноизвестния конкурс "Мис Свят". Криси е родена във Варна, а само преди месец участва и в конкурса "Мис Канада".

Още една красавица бе избрана да представлява България в Ню Орлиънс в конкурса "Мис Вселена" на Доналд Тръмп. С тази корона се окичи Кристина Пламенова. 25-годишната девойка от Бяла Слатина бе предварително избрана с онлайн кастинг измежду 38 български претендентки. И двете момичета се готвят от месеци за единствените световно лицензирани конкурси от Венета Кръстева - нашата най-успешна Мис Свят Вселена България досега.

Реклама

Кристияна Йорданова учи психология и неврология в университета в Канада, има книга с поезия, а Кристина Пламенова е Мис София за 2019 година.

Конкурсът се състоя в сряда, а един от най-любопитните факти бе, че три от миналогодишните носителки на короните забременяха през тази година.

"Бебета трябва да се раждат у нас", пошегуваха се братя Аргирови, които вдигнаха публиката на крака с изпълненията на старите си хитове в нови аранжименти.

Светослав и Благовест бяха част от строгото жури, което оценяваше участничките. В него бяха още джаз изпълнителят Васил Петров, примабалерината Марта Петкова, както и шефката на "Ивет фешън" - Ивет Григорова. Майката на актрисата Луиза Григорова за първи път показа и новата си любов - по-младия от нея бизнесмен Атанас Минев.

В първия тур момичетата дефилираха облечени в народни носии, а във втория по бански костюми. Най-голям кеф от публиката показа бившият футболист Славчо Тошев, който не спря да пляска с ръце и да се радва като малко дете. От време на време той скачаше да снима любимките си, като им подвикваше и дюдюкаше в знак на одобрение.

Реклама

Последният тур бе с официалните рокли на носителя на "Златна игла" за тази година Стоян Радичев.

Водещият Ники Кънчев пожали красавиците и не им зададе умни въпроси за това, как с красотата си ще спасят света от войната и девойките му останаха благодарни.

"Оф, дано не ме пита нещо за данъците, защото нищо не мога да му отговоря. Не искам и за Путин да ме пита", засмя се една от красивите участнички малко преди началото на събитието. Водещият Кънчев само се произнасяше по красотата на момичетата и се шегуваше с финтовете им по сцената, като ги сравни с бразилските футболисти.

За първи път в конкурса имаше променен регламент, като се допускаха омъжени и разведени жени, бременни и майки с деца, както и жени с наднормено тегло, но от тези категории в конкурса не се явиха претендентки.

Реклама
Реклама
Реклама