Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13290179 www.bgdnes.bg

Сексбомбата от "Игри на волята" стана журналистка

С амбиция и микрофон в ръка

Красавицата Мирела е репортер, събира звездни интервюта

Сексбомбата от "Игри на волята" Мирела стана журналистка. Ослепителната красавица, която е напълно натурална, започна работа като светски репортер, видя "България Днес".

Мирела събира интервюта от популярни личности за онлайн издание. Дебютът с микрофон в ръка за брюнетката бе преди няколко дни. Мирела влезе в ролята на репортер и събира отзиви след финала на шоуто, което я направи известна . Именно тя бе първата, която взе интервю на големия победител във формата Алекса.

Реклама

"Топ репортерка", изфука се тогава Мирела.

По професия красавицата е танцьорка, но решава, че ще съчетава работата си с друга. Брюнетката пробва дали ще може да се успее и в новинарската сфера. Освен че е супер красива и никой не може да й откаже, мацката е добре позната в светските среди. Мирела вече обикаля събитията и взема интервюта от звездите - като малка е мечтала да се занимава именно с това.

Наскоро стана ясно, че сексапилната Мирела и Валери от "Игри на волята" не са двойка. Искри между двамата прехвърчаха във формата, ала след като шоуто за тях приключва, авантюрата им също не се получава.

"Не сме гаджета", категорично отговори синът на Мария Гроздева на въпрос дали има връзка със знойната брюнетка.

Преди няколко дни Мирела отпразнува 22-рия си рожден ден. Мацката събра добри приятели и част от участниците в "Игри на волята".

Партито бе в стил 2000 година. Точно в началото на новия век е родената и сексбомбата. Разбира се, на купона присъства новата най-добра приятелка в живота на Мирела - Жени Джаферович. Двете се сближават покрай участието си във формата и са почти неразделни.

Реклама
Реклама
Реклама