Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13306101 www.bgdnes.bg

Емили се жени за двама

"Тротинетката" ще се вземе едновременно с Тихомир и "Елизабет Тейлър"

Емили с тротинетката се жени едновременно за двама, призна първо пред "България Днес" скандалното блонди. Ексмомчето споделя още, че новата му избраница се казва Елизабет, живее в София и е на 30 години.

"На 12 декември я доведох вкъщи при Тихомир. Преди това имахме връзка с Елизабет един месец. Запознаха ни общи приятелки в компания в Плевен", добавя любимата на бившия културист и участник във "Фермата".

Реклама

"България Днес" успя преди всички да разговаря с младата дама, която явно се е заселила трайно в сърцата и в дома на атлета и русокоската от Плевен.

"Кръстена съм на актрисата Елизабет Тейлър, защото майка ми много я харесва", довери за вестника общата кандидат-булка на Тихомир и Емили. Красивата брюнетка е завършила гимназия с изучаване на румънски език в София. "Семейството ми искаше да овладея един по-рядък език, но за съжаление не съм работила с него", каза Елизабет.

"С Тихомир планираме да сключим официален брак. Не сме определили още дата, все пак сме в процес на опознаване. Ще живеем тримата под един покрив като семейство. Затворихме любовния триъгълник", категорична е новата избраница на екскултуриста и Емили Тротинетката.

Тя допълва, че в тяхната връзка няма място за други хора. "Аз и Тихомир сме в отношения само един с друг. Така ни харесва, от това имаме нужда. Нашият съвместен живот ще бъде много дълъг", сигурна е българската "Елизабет Тейлър".

"Смятам, че църквата няма да одобри един троен брак, но Емили остава при нас. Ще ни бъде като дете. С Тихомир не сме говорили още за собствени деца, но защо не?", разказа кръстената на кинозвездата девойка, която никога не е сключвала традиционен брак.

"Обичам Тихомир и Емили еднакво. Мисля, че и те ме обичат така. На Емили й разрешаваме да има паралелни връзки, но не и да води нови хора вкъщи. Може да поддържа отношения с приятелките си само извън дома", освети правилата на "тройния съюз" Елизабет.

Реклама

Чаровната брюнетка разкри, ча жената в къщата е тя. "Аз готвя, чистя, създавам уют", похвали се бъдещата младоженка. По думите й нейните родители са "над нещата" и нямало проблем да възприемат екзотичното съжителство. Такъв бил и бащата на Тихомир, с когото "Елизабет Тейлър" вече се запознала.

Емили на свой ред също коментира любовния си живот. От нейните думи обаче става ясно, че тя не си налага строги ограничения, макар да е приела, че дори и да се влюби и да започне нова връзка, няма да отведе дамата на сърцето си при Тихомир и Елизабет.

"Много обичам Елизабет, тя е прекрасно момиче. Аз ще си направя мой документ, че съм женена и за двамата. Нямам нищо против тя и Тихомир да минат под венчило", убедено е блондито от Плевен.

Емили Тротинетката обаче не се е изолирала напълно в тройния брак от любовните изкушения. Бившето момче държи да подчертае, че поддържа връзка с още две дами.

"Първият ми паралел е с Лидия от Плевен. Тя е на 38 години, висока е 190 см. Вторият е с Мариана от София, която пък е миньонче и е 26-годишна", разкри още Емили.

Реклама
Реклама
Реклама