Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13358894 www.bgdnes.bg

Васко Найденов ще спи два часа по Нова година

Най-великият искан от четири места - Златните, Албена, Велинград и Арбанаси

"Пожелавам си здраве на себе си и на всички мои приятели. Естествено, и любов, защото човек винаги трябва да е влюбен." Така положително за коледните празници е настроен любимият на всички поколения Васил Найденов.

Реклама

"От години съм през вечер или всяка вечер къде ли не и в България, и в чужбина и нито нощните клубове, нито кръчмите, нито дискотеките ме блазнят. Предпочитам на празниците да бъда с близки хора и да седнем да изпием по една ракия за здраве. Само че не знам и тази година как ще стане това", смее се талантливият и много обичан певец.

Васил Найденов ще проработи рекордни възнаграждения около новогодишните празници. Поп звездата е най-скъпоплатеният шоумен, който е приел участия в трите поредни дни - 30 и 31 декември и 1 януари. Кеца е огромната звезда в тържествената стратегия на хотела на Дарина Павлова в Златни пясъци, а съгласно мълвата единствено от там ще прибере хонорар от 35 00 лева за няколко часа пеене. Найденов към този момент е уговорил и другите си участия, още веднъж в петзвездни комплекси по Черноморието - той ще бъде на имения си ден - 1 януари, и в Албена.

На самата Нова година Васко едва ли ще мигне повече от два часа, тъй като ще бъде във Велинград и Чепеларе. Изпълнителят обаче е свикнал и въпреки че е на 72 години, които никой не му дава, не спира да работи. Единственият работохолик като него е само Лили Иванова.

За миналата 2021 певецът е заявил доходи от 279 000 лв., но не е спирал да ходи по участия цяло лято, дори на рождения си ден.

Веднага след празниците Васил Найденов най-вероятно ще отдъхне от новогодишната суетня, като отиде за седмица с приятели на почивка, разбира се, в България.

Страда за доматите

Според Найденов едно от най-важните неща, за да просперира България, е да се разчита на собствено производство на плодове и зеленчуци, както и да се пуска повече българска музика в ефира.

"Българинът от едно време е свикнал да се прекланя раболепно. Наблюдателен човек съм и си задавам въпроса "Защо?". Всяко нещо си има причина. За съжаление, всичко е свързано и с политиката, само че зависи и каква е тази политика. У нас краставиците и доматите винаги са били на ниво. След години виждате какви домати и краставици започнахме да ядем - според нормите на ЕС. Сега, ако те ударя с краставица или домат, първо, няма никога да потече, второ, е като пинг-понг, трето - няма никакъв вкус. Оправдават се с това какви им били нормите, какви били семената. Хич не ме интересува. Хубавият български домат бе тотално изчезнал по едно време, въпреки че хора, внасящи разни парагвайски домати, имаха полза да вземат процент от цялата работа. Досещаме се и без да сме икономисти. Задайте си въпроса тези хора, които произвеждат, баби, дядовци, които виждаме, като пътуваме от Варна до София, как стоят и продават на някой ъгъл истински домати и краставици, колко са ощетени. И защо е това", пита най-великият изпълнител за всички времена у нас.

Реклама
Реклама
Реклама