Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13359023 www.bgdnes.bg

Преслава пак поведе чалгата

Ивана с триумфално завръщане 

Певицата на първия месец на попфолк календар, Яница закрива годината 

Чалга певиците грейнаха на календар!

И тази година традицията продължава най-известните имена в родния попфолк да позират за месеците от януари до декември.

След отпадането на чалга наградите за певица на годината достигането до място в календара се брои за голямо постижение в бранша. За разположението им по месеци има битка, както фолкаджийките се надпреварват коя ще пее последна на концерт и ще бъде коронована да закрива изявата. В този случай войната е коя ще е лицето на първия месец януари, тъй като позицията е една от двете престижни. Този път за януари на календара на музикална компания "Пайнер" се е преборила Преслава, която в миналогодишни издания беше слагана на летните месеци. В миналото издание колоната беше поведена от Анелия, но сега певицата е загубила това право.

Реклама

Другата топпозиция е август, където малко изненадващо през 2023 година ще стои Джена. За втора поредна година Галена стои на страницата за март, който не е сред любимите месеци на чалгаджийките, но вероятно мястото е резервирано за една от двете най-титулувани родни фолкпевици.

Силно впечатление прави фактът, че по страниците на календара няма голотии. Изпълнителките са снимани с дълги рокли, някои от тях дори приличат на бални облекла. Единствено по-разчупено позират Диона за юни, която е с много изрязано боди, Ариа за септември, която е заголила корем и с къса тениска едва прикрива гърдите си, и Теди Александрова за ноември, която е със свръхкъса рокля.

При Диона трансформацията е най-осезаема, тъй като на предишния календар беше без силикон в гърдите си, а в момента показва щедър бюст.

Цветелина Янева краси страницата за февруари, а примата на попфолка Глория, макар и елегантно, е заголила бедро през април. Емануела показва щедра доза сексапил през месец май, докато горещият юли е запазен за Анелия и предизвикателния й поглед.

Голямата приятна изненада в чалга календара е завръщането на Ивана, която беше пропусната миналата година. Певицата на народа е начело на октомври, като в армията от фолкизпълнителки замества Джулия, за която тази година не е останало свободно място.

Чалга годината завършва с Теди Александрова и Яница, които са съответно на страниците с ноември и декември през 2023 година.

И тази година 12-листовият календар е в черно-бели нюанси, за да изглежда стилно, обясняват от музикалната компания.

Реклама
Реклама
Реклама