Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13397717 www.bgdnes.bg

Петя Буюклиева: Коледа беше шопинг на шопингите

Не разбирам хората, подаряващи парички в пликче, възмущава се радиоводещата Богдана Трифонова 

"Коледа е празникът на празниците, който обикновено се превръща в шопинга на шопингите", категорична е "жената на всички времена", певицата Петя Буюклиева. Според нея в последните коледни минути са се образували километрични опашки в моловете и в последните работни часове хората летят със 100 км/ч, за да купят заветните подаръци, които са сложили тайно под елхата. Да, ама не, цитира журналиста Петко Бочаров певицата. Тя не отишла в последния миг, ей така набързо да купи подарък, за да не сгреши в избора си. "Обикновено наблюдавам най-близките ми и любими хора през цялата година и знам от какво имат нужда. Така успявам да ги изненадам приятно", споделя пред "България Днес" Петя Буюклиева.

Реклама

"За мен най-големият подарък е отношението на хората към мен, което аз връщам обратно към тях, и това е най-хубавото нещо!", споделя своя благотворителен мироглед водещият Ники Кънчев. Неговият коледен подарък е помощта му към нуждаещите се, дошла от онези хора, които са решили да даряват. "Търся мои познати, на които предлагам да дарят интересни вещи - фланелки, книги, плочи, картини, билети... Например, актрисата Елена Петрова даде билети за постановката с нейно участие "Търновската царица" на 30 януари; сдобихме се с пропуски за Шампионска лига. Както и с още куп неща от различно естество с добавена стойност", разказва Кънчев.

Един от реципиентите в каузата с Ники ще бъде медията на незрящите, радио "Брайл ФМ". Техният месечен наем е 1000 лв., а дарения ще им помогнат финансово за първото тримесечие, за да не се чудят откъде да търсят пари.

Актрисата и радиоводеща Богдана Трифонова си признава, че много обича да прави подаръци.

Самият акт на измисляне и търсене на съответното нещо за конкретния човек е голяма емоция и истинско удоволствие за нея. "Аз съм човекът подарък и дори да прозвучи нескромно - много ме бива в това!", казва с усмивка Боги и добавя: "Понеже съм измислящ човек, нужна ми е само отправна точка и посока и веднага правя връзката. Не разбирам хората, които слагат парички в пликче!", откровеничи дуетната радиополовинка на Симо Колев. За празниците Дядо Коледа й е донесъл красиви бижу, кутия за бижута и книга.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама