Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13436047 www.bgdnes.bg

Емануела нападната от бившия

Певицата публикува скандален чат между двамата

Съобщенията са истински, твърди чалга дивата

Фолкпевицата Емануела посрещна новата година с поредна любовна драма. Навръх празника чалга дивата се скара жестоко с бившия си приятел - Мартин Николов-Елвиса. Последва скандален чат между двамата, който Емануела оповести публично. Макар двамата да са официално разделени, изглежда все пак поддържат връзка, а помежду им има голяма ревност.

Повод за скандала става пътуване на певицата до Пампорово.

Елвиса получава съобщение от недоброжелатели, че брюнетката е заминала при нова изгора в курорта. Видимо ядосан, бизнесменът изпраща куп нелицеприятни съобщения към Емануела, които тя публикува, но по-късно изтри.

Реклама

В съобщенията фигурират обиди като "боклук" и други квалификации към чалга певицата. Елвиса пише, че не иска да чува повече за Емауела и двамата окончателно са приключили. Нарича я "лека жена" и иска от нея повече да не го търси.

"Забравяш за мен и не ми пиши повече. Приключихме", пише първо Мартин, а след това продължава с други съобщения, в които заплашва с физическа саморазправа. Певицата пише, че публикува написаното, за да видят феновете й как по неин адрес се разпространява лъжа, а тя е подложена на тормоз от бившия.

Пред "България Днес" певицата беше по-обрана и сподели, че няма какво повече да каже по случая, но потвърди, че съобщенията са истински. Самият Николов не бе открит за коментар.

За връзката на фолкзвездата с Елвиса се разчу през 2017 година. Повечето колежки на Емануела тогава искрено й завидяха за мъжа, който е успяла да свали, защото той не е просто богат, а и произхожда от добро семейство и няма общо с бившите й гаджета.

Връзката на двойката се оказа изключително бурна. Влюбените непрекъснато се разделяха и събираха, докато в крайна сметка и от двете страни имаше взаимни обвинения в изневяра.

За последно двамата бяха забелязани заедно през лятото в нощен клуб. Малко след това избухна нов скандал помежду им, а Емануела публично обвини Елвиса в изневяра с моделката Венцислава Тафкова.

"С Мартин Елвиса ни свързват единствено приятелски отношения", обясни тогава Мис България, но допълни, че от страна на фолкизпълнителката е получавала заплашителни есемеси.

Реклама
Реклама
Реклама