Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13473046 www.bgdnes.bg

Щерката на Боби М. изгоря за Нова година

Бисера Михайлова се върна с тен от Сейшелите, глези се на яхта 

Да изгориш от силно слънце на плажа посред зима. Това се случи на Бисера - голямата дъщеря на футболния шеф Борислав Михайлов. Тя използва празниците, за да забегне заедно със съпруга си Живко Миланов и двамата им синове Николай и Мартин на по-топло. Семейството прекара десетина дни на Сейшелските острови заедно с Ники Михайлов и Николета. Брат и сестра поддържат изключително близки и топли отношения.

Бисера обаче имала неприятна случка, като подценила жаркото слънце над Индийския океан. Тя не се намазала с необходимото количество предпазни кремове и кожата й изгоряла. Въпреки това Михайлова поправила бързо грешката и в крайна сметка се върна в България с уникален бронзов тен, засвидетелстваха познати.

Реклама

На Сейшелите Живко и Бисера се глезили с луксозна яхта, с която обикаляли островите. На палубата те се отдавали и на дълги слънчеви бани. Въпреки че е майка на две пораснали деца, щерката на Боби поддържа добра фигура. От кадрите прави впечатление, че тя няма нито една татуировка по тялото си. Не сваля от ръката си скъп часовник, както и червен конец против уроки.

Зетят на Боби пък се е епилирал навсякъде, а на дясната му ръка си личи голяма рисунка. Популярните съпрузи обичат да се усамотяват и на пясъка по диви плажове. Ваканцията им вече завърши и Миланов пое ангажиментите си в треньорския екип на "Локомотив" (Сф). Бисера също не стои безработна. Тя се занимава с компания за продажба и наем на луксозни жилища.

Тази година семейство Миланови ще отпразнува 13-ата годишнина от сватбата си, а вече планира и следващата почивка след края на футболния сезон. Живко и Бисера строят свой нов луксозен палат в полите на Витоша и очевидно се наслаждават на съвместния си живот. Тъстът Боби Михайлов никога не е крил топлите си чувства към Миланов, още докато десният бек играеше за националите. За сватбата им през 2010 година шефът на БФС извади 50 хиляди лева, а на тържеството присъстваха над 500 гости.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама