Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13605067 www.bgdnes.bg

Вивиан, въртяла бизнес с дрога, отърва кауша

Виолета Табакова-Вивиан, въртяла бизнес с дизайнерската дрога бонзай, се размина с условна присъда. Това става ясно от решение на Пловдивския окръжен съд. Магистратите прецениха, че няма нужда от решетки за младата пловдивчанка, и я осъдиха на 2 години условно с три години изпитателен срок.

23-годишната Вивиан се изправи за втори път пред Темида с обвинение за разпространение на високорискови наркотични вещества. Миналото й обвинение е същото, но тогава пешкира го обра гаджето й.

Реклама

По време на делото стана ясно, че Вивиан е въртяла бизнеса с дизайнерската дрога, докато гаджето й - известният дилър Георги Жеков, търка наровете в панделата. Пловдивчанката е поръчвала пратките, съдържащи вещества за направата на бонзай, на името на своя приятелка, за да не се уличи, но това не й помага особено.

Още през 2021 година младата дама беше арестувана с гаджето й при наркосделка с амфетамини, а получателят се оказа, че е човек на небезизвестния Радо Дилъра. При проведената акция тогава бе задържан също доставчикът на наркотика, който се оказа мъж, свързан с бандата на "Наглите".
При втория арест на Табакова Георги все още беше в затвора, а към днешна дата вече е на свобода. Предстои да се разбере дали Вивиан ще обжалва.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама