Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13646132 www.bgdnes.bg

Иво Аръков става певец

Чака бебе от приятелката си

Актьорът вече дебютира с първо парче, планира още, няма да се отказва от киното

Актьорът Иво Аръков 15 години чака, за да запише първата си самостоятелна песен. Изненадващо за мнозина екранният спасител Младен от "Съни бийч" пусна хит в края на миналата седмица. Парчето се казва "Аромата". А в клипа участва попфолк дивата Десита.

Реклама

Бившият водещ на "Мармалад" на няколко пъти участва в различни парчета. Наскоро с Ергена Виктор Стоянов, актьора Кирил Ефремов и Кирил Кирилов пуснаха песен. Преди време пък Аръков бе част от популярна реклама, където припява.

"Още преди да започна да се занимавам с актьорство, исках и да пея. Бях някъде 15-16-годишен, но все не успявах. Благодарение на контакти ми в последните месеци най-сетне осъществих тази своя мечта - да издам самостоятелно парче. Ще продължа да правя песни. Оставам в киното, разбира се. Няма да спирам да играя", довери пред "България Днес" Аръков.

Актьорът се чуди защо хората реагират странно на това, че той ще става певец. Звездата от "Съни бийч" обяснява, че в пеенето и играта пред камера има много общо. Дава за пример други популярни актьори в чужбина, а и у нас, които са разширили хоризонтите на развитието си.

"Няма да ставам хирург или аграр. Музиката и актьорството са тясно свързани. Жанрът поп-регетон ми харесва. Ще продължа да правя песни в този стил. Няма да влизам в чалгата. Не ми е това амбицията. Искам да радвам хората, които ме харесват", добавя Аръков, който помага и при създаването на текста на парчето, който иначе е дело на Искрата.

В същото време актьорът се похвали, че ослепителната му приятелка е бременна. Той и половинката му Габриела ще стават родители след няколко месеца.

"Вярно е. Това е хубаво, няма защо да го крия", добави актьорът.

Реклама
Реклама
Реклама