Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13650115 www.bgdnes.bg

Гери Дончева: Препоръчвам жените да раждат естествено!

"Препоръчвам на жените да раждат естествено. Природата си го е измислила, ако няма предпоставки за секцио, най-добре е да се избира естествения метод. След това жената се възстановява много по-бързо". Това сподели моделката Гери Дончева в предаването "Преди обед" по Би Ти Ви.

Красавицата сключи брак с половинката си Петър Янков миналата година на 10 април, докато беше бременна в шести месец. Дончева роди дъщеря си Анна Мария преди половин година.
"Избрах да родя в държавна болница, напук на тенденцията хората да избират частни. Напудрените клиники са далеч от мен. Вярвам, че избираш човека при когото да родиш а не клиниката. Работата в здравната сфера ми помогна да имам правилните хора до мен по време на бременността. Д-р Мария Янкова - сестрата на мъжа ми изцяло проследи бременността ми", разказа Гери, която работи като пи ар на най-голямата болница за рехабилитация у нас.
Дончева е отдадена на майчинството и от раждането на дъщеричката си я кърми. В същото време работи дистанционно и преподава в Университета за национално и световно стопанство (УНСС).
"Продължавам да работя, макар и дистанционно. Съчетавам работата с грижите за бебето. Често докато кърмя си мисля за работа или дисертацията, която пиша. Не намирам време само за себе си, защото съм редовен докторант в УНСС и също така преподавам в по специалностите "Връзки с обществеността" и "Бизнес комуникации", каза за финал младата майка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама