Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13654814 www.bgdnes.bg

Мика заряза гаджето

Романсът с Йордан приключи

Сама съм, разкри щерката на Стоичков

Дъщерята на Христо Стоичков - Мика, остана без гадже. Щерката на легендарния футболист, която в момента е директор в Българската професионална лига, е зарязала приятеля си Йордан. Това сподели самата Мика. Каква е причината за края на връзката им, не става ясно, поне на този етап.

"Сама съм", обяви брюнетката.

Романсът на Мика с Йордан продължи едва няколко месеца. Гълъбчетата се залюбиха през миналата година. Запознават се покрай ангажимент на агенцията на Йордан, свързан със заснемане на рекламни видеа с участието на Христо Стоичков. Бившето вече гадже на Мика е успешен рекламист. Йордан е собственик на известна агенция, която снима куп видеа за телевизията.

Реклама

Мика и Йордан пътуват много. Не само у нас, но и в чужбина. След месеци на криене щерката на Стоичков най-накрая показа гаджето си пред всички. Започна да се появява с него по събития, да качва снимки в мрежата.

Заговори се, че двойката дори планира да си има дете. Слуховете дори стигнаха дотам, че Мика в момента е бременна от Йордан.

"Няма такова нещо", категорична е Стоичкова.

В същото време Мика разкри, че си е сложила силикон. На последните си фотоси гърдите на наследничката на Камата изглеждат доста по-големи и апетитни.

"Моето тяло, моят избор", отговори на критиците си, че е наляла пазвите, Мика.

Йордан бе първото по-сериозно гадже на Стоичкова след раздялата с бащата на дъщеря й Айкут. Двойката се раздели преди няколко години.

Първата й публична връзка пък бе с актьора Иво Аръков и приключи драматично.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама