Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13660849 www.bgdnes.bg

Йомов излезе от нелегалност

Националът се показа за първи път след допинг скандала

Георги Йомов най-накрая излезе от нелегалност! Футболният национал се беше покрил в продължение на месеци, след като даде положителна проба за допинг на мача между ЦСКА и "Македония Гьорче Петров" през август. Оттогава Йомов не се е появявал на публични събития, а с него общуваха само най-близките му. Националът дори спря всякакви активности в социалните мрежи, където преди това ежедневно споделяше снимки и клипчета. Заради допинга Йомов няма право дори да тренира с ЦСКА, докато очаква наказанието си. То може да стигне и до четири години лишаване от състезателни права, но присъдата от УЕФА все още не е произнесена.

Неочаквано звездата отново се появи на хоризонта и се показа от колата си със скъпи маркови очила и не особено щастлива физиономия. Крилото на ЦСКА бе подкрепено от мнозина свои приятели, след които и звездата ни в плуването Антъни Иванов.

Реклама

През това време Йомов успя да се раздели и с гаджето си – чалга певицата Ариа. За разлика от него, изпълнителката вилнее почти всяка вечер в дискотеките с млади левенти. Ариа се изявява като строга господарка на участията и събира по няколко момчета на сцената, където ги кара да се разхвърлят голи до кръста или да правят лицеви опори.

Йомов и певицата изкараха заедно бурни две години, през които преминаха през немалко перипетии. Футболистът влезе в криминалните хроники през месец май, когато след разправия на Околовръстното шосе в София националът и брат му бяха бити. На помощ се притече баща им Цецко, който стреля и рани двамата нападатели. Първоначално Георги Йомов обяви, че изобщо не е присъствал на мястото на инцидента, но по-късно твърденията му бяха опровергани. В крайна сметка бащата бе пуснат под гаранция срещу 15 000 лева. Ариа също бе замесена в инцидента, въпреки че няма никаква вина в случая. Именно този случай е една от причините за разрива между Георги и певицата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама