Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13669299 www.bgdnes.bg

Украинската посланичка боде вуду кукла на Путин

Олеся Илашчук прибягна до черна магия 

Нека враговете ми да се изплашат, казва дипломатът сексолог 

Доли ЛУКАНОВА

Новият посланик на Украйна в България - Олеся Илашчук, прави черни магии!

Дамата е изработила вуду кукла на руския президент Владимир Путин и боде по тялото на врага си с карфици. За окултния ритуал разказва самият дипломат в официалния си канал в платформата "Телеграм".

"Казаха ми, че изглежда притежавам магически сили и дори владея така наречената "черна магия" (разбира се, всичко това е измислица), но за да се успокоя, тази вечер направих кукла", пише Илашчук под снимка на зловещо набодената кукла и допълва:

Реклама

"Съжалявам, трябваше да скрия главата й, защото има снимка на един от нашите общи врагове, който започна война срещу Украйна. Всички вие прекрасно разбирате кой е там! Сега стигам до куклата и забивам карфица в нея... И ми става малко по-леко на душата. Нека моите приятели и познати да се посмеят, а враговете ми да се изплашат."

На 23 декември м.г. президентът на Украйна Влодимир Зеленски назначи Олеся Илашчук за посланик на страната в България. Тогава украинците възроптаха срещу нея и дори направиха петиция за свалянето й от поста. Медиите в Украйна още тогава писаха, че сексоложката няма нито дипломатически опит, нито нужната квалификация. Името на родената в град Черневци е замесено и в корупционен скандал, свързан с фирма за бижута, на която украинката е била управител.

Това не трогва Олеся, а я мотивира още повече да продължи да си върши работата, която й е поверена. През деня води преговори, а вечер видно прави черни магии.

Вуду е афроамериканска религия, изповядвана в Хаити, Куба, Доминиканската република, някои части на САЩ и Африка. Тези, които я практикуват, често се считат за силни хора, които изпълняват волята на духовете. За да се направи магия, се използва специално изработена кукла. С нужна концентрация в "човечето" се вкарва част от душата и енергията на "жертвата". Посредством тази кукла човек получава пряк достъп до тялото, чувствата, мислите и съзнанието на набелязания.

Илашчук е забола 4 карфици в тялото на Путин. Прави впечатление, че има две черни, една бяла и една червена игла. Според религията черното символизира отрицателната енергия, бялото е за изцерение, а червеното носи положителна енергия, което прави ритуала на Олеся малко противоречив.

Четете още

Илиана Раева позната с любимата на Путин

Илиана Раева позната с любимата на Путин

Терористи с БГ връзка

Терористи с БГ връзка

Реклама
Реклама
Реклама