Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13669359 www.bgdnes.bg

Фолкаджийки си лягат с озвучители и шофьори

Има и такива 

Глория избухва с млад мачо, Камелия бачка и чаршафите мачка с Цветин от 20 години 

Значителна част от фолкаджийките имат заможен начин на живот. Къде благодарение на усилената си работа по кръчми с тлъсти хонорари и бакшишиш, къде заради богати половинки, които им осигуряват както стабилен старт в кариерата, така и охолен стандарт на живот с множество почивки на екзотични кътчета и скъпарски коли, коли, дрехи, бижута...

Реклама

Но има и фолкпевици, които мачкат чаршафите не с мастити бизнесмени или откровени бандити, а с озвучители и шофьори. Те често се превръщат в най-доверените им хора, които могат да пазят тайни и кога неангажиращо, кога по-задълбочено биха могли да се впуснат в интимна авантюра. Както и да бъдат обект на грозни скандали.

Един от най-пресните случаи е този с Андреа и Диона, които се хванали за гушите заради мъж. Двете чалга фурии не делят един момък, а един и същ озвучител.

Младежът на име Михаил дълго време бачкал за Андреа. Получил покана от Диона и условията, които му представила младата изпълнителка, също му харесали. И започнал да работи и при нея. Това достигнало до ушите на Андреа, която веднага започнала да ругае по-младата си колежка.

"Много ще се скараме! Спри да му пишеш! Другия път ще ти счупя главата!", пише Андреа на певицата, която също не й остава длъжна.

"Аз ще си намеря озвучител, но твоят ще седи без работа с теб", заковава я бившата рапърка.

Джена и любимият й Атанас Стоев-младши споделят, че са заедно не само като семейство, но и по време на сценичните си ангажименти. Певицата пътува много по повод клубните си участия, а музикантът е редом с нея като озвучител. А мнозина посетители на нощни клубове споделят, че Атанас е и като същински бодигард на съпругата си, пазейки я ревниво от по-нахални и настойчиви фенове.

Реклама

Сред най-известните двойки в гилдията от години са Камелия и Цветин. Изпълнителката на "Огън момиче" има в лицето на дългогодишната си половинка освен интимен партньор, така и импресарио и озвучител. Чалга певицата, чийто сръбски кавър "Луда по тебе" си пусна Новак Джокович в съблекалнята, е разказвала през годините, че с гаджето си обича да го прави по няколко пъти на ден, и то на различни места, включително и работните.

Розова е историята и на Таня Боева с композитора Михаил Бургуджиев, от която се ражда синът им Росен. Финалът на приказката е коренно различен - тежък развод, дела между двамата, открити писма и интервюта в медиите, обвинения в малтретиране, тормоз, интриги и измислици, последвани от съдебни дела.

Една от пресните новини в лекия жанр дойде не от кого да е, а от самата Глория, която години наред не афишираше любовните си похождения. Наскоро изпълнителката на "Крепост" се реши да го направи с доста по-младия от нея мускулест мачо Добромир. Двойката е заедно от няколко месеца и посрещна Нова година в Лондон.

Слухове в музикалните среди разказват, че връзките с апетитни фолкаджийки не са нещо ново за Добромир. В миналото той отново бил обвързан с фолкпевица, но професионално. Добромир е бил шофьор на Алисия преди време.

Феновете на Глория приемат със смесени чувства обвързването на 49-годишната жена, която е не само майка, но и баба, с младока. Според мнозина той не е на нивото й. Изпълнителката на "Феникс" обаче е много влюбена и дори обмисляла да покани Добри да живее с нея.

Реклама
Реклама
Реклама