Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13669503 www.bgdnes.bg

Зоран смени Силвия Петкова с блондинка

Най-зведните БГ актьори си сложиха боксови ръкавици в чест на "Шекспир като улично куче"

Победителят в "Сървайвър" се прегръща и държи за ръка с новата си половинка.

Реклама

Под ръка с новата си любов стъпи на червения килим за премиерата на новия филм на Валери Йорданов "Шекспир като улично куче" режисьорът Зоран Петровски. Бившият на актрисата Силвия Петкова бе в приповдигнато настроение и се рееше и на крилете на любовта.

Победителят от "Сървайвър" и миловидната блондинка в един момент не удържаха на напора на чувствата си и се напрегръщаха и дори нацелуваха, преди да влязат в салона, видя "България Днес".

Зоран и Силвия бяха "образцово семейство" докъм финала на "Сървайвър". Арт двойката успяваше някак да крепи брака си най-вече заради малкия си син. В навечерието на Коледа обаче Петкова, която преди години преживя драматична раздяла със секссимвола Калин Врачански, пусна в социалката си фотоси със Сива и обяви, че окончателно се е разделила с баща му.

Пред квалитетните напитки с висок градус се "предаде "Захари Бахаров, който изпълнява една от централните роли в лентата. "За кураж" той обърна едно уиски и едва тогава се насочи към залата. Запитан защо е без брат си Явор, актьорът отговори, че той "е много ангажиран, след дни му предстои премиера на невероятна пиеса и е много, много добре".

Драстично отслабнал посрещаше ВИП гостите режисьорът на "Шекспир като улично куче" Валери Йорданов. "Хъшът" на Сашо Морфов, който гладува заради конфликта в Народния театър и това му навлече диабетна криза, сподели, че филмът му е зов за загърбване на консуматорското общество в името на изкуството.

Реклама

"Сценарият е по действителен случай. Над хора от моето семейство наистина бе упражнен рекет", разкри Йорданов.

В бял моден тип стрийт мания се вряза с тийнейджърски устрем сред колегите си и популярната актриса Койна Русева. На бегом към залата, тя успя да прояви и прословутото си чувство за хумор с репликата "някои медии ми честитиха Нова година със закъснение от половин година".

Примата на театър "София" Лилия Маравиля бе избрала за премиерата на лентата бяло сако в съчетание с черен панталон тип цигара. Специално в тон със сюжета на филма тя надяна и боксови ръкавици, тъй като главният герой е майстор на бойните изкуства, а не само топ рецитатор на монолози от пиесите на Шекспир.

Пантомима с невидима боксова круша разигра за огромно удоволствие на елитните зрители и Боряна Баташова. Вдовицата на актьора Андрей Баташов блесна в класическа черна рокля, достатъчно къса, за да демонстрира стройните й крака на без пет минути професионална танцьорка.

От елитните гости само медийният гуру Георги Лозанов и актьорът Алекс Алексиев разходиха по червения килим своите брачни половинки. Останалите звездни арт персони бяха или соло, или в компания на хора от своя професионален кръг.

На моменти преди прожекцията се разнесе слухът, че в сюжета на "Шекспир като улично куче" се забелязват прилики с един друг БГ филм - "Смартфонът беглец". В лентата, дело на тандема Максим Генчев - Златина Филипова, също се описват братя тийнейджъри, които набират средства, за да спасят живота на свой близък.

"Ако наистина съществува, това е интересно съвпадение. Ще гледаме "Смартфонът беглец" и ще установим за какво точно става въпрос", единодушни бяха Валери Йорданов и Захари Бахаров.

Вълнение предизвика появата на най-новото попълнение на театър "София" - младата актриса Елеонора Иванова, която изпълнява в лентата на Йорданов ролята на сестрата. 24-годишната чаровница се превърна в популярно лице след участието си в тв сериалите "Братя" и Отдел "Издирване".

Крехката блондинка не удържа на обещанието си в медиите да надене зелена рокля за премиерата на филма, а я бе заменила със стилен тоалет в светлобежово. "Изобщо не съжалявам, че се върнах от Франция за кастинга на "Шекспир като улично куче", категорична е Елеонора Иванова, за която в арт средите все по-усилено се твърди, че е новата любимка на Мариан Вълев - Куката.

Реклама
Реклама
Реклама