Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13670418 www.bgdnes.bg

Eмили Тротинетката си смени името

Късам завинаги с моя род, не ми позволяваха да бъда жена, каза трансблондинката

"Решено! Вече ставам Емили Джоузефин Милс!"

Това каза преди всички за "България Днес" бившето момче Емили, нашумяло в медиите и социалните мрежи с прякора Тротинетката. Скандалното блонди поясни, че двете нови имена идват на мястото на бащиното й име Руменова и на фамилията й Йорданова.

Реклама

"Решението го взех лично аз и не подлежи на обжалване от страна на Тихомир Рангелов и Елизабет Тейлър", категорична е любимата на екскултуриста от "Фермата" Тихомир-Мелиса Рангелов. Елизабет пък е новата избраница и на двамата, с която те заживяха в "любовна триада" в квартирата на бившия атлет в столичния квартал "Стрелбище".

"Преди да се реша на това, цял ден размишлявах за мъчителното детство, което съм имала. Реших и последната частица от моите роднини да я изхвърля", даде воля на емоциите си Емили.

Ексмомчето от Плевен вини за ада, през който е минала, своите покойни родители и семейството на вуйчо си. Първо за "България Днес" Емилито сподели преди няколко месеца, че в дома им "скандалите и побоите били ежедневие". Баща й и майка й не искали и да чуят единствения им син да се изживява и облича като момиче. "При поредния скандал ми причерня и наръгах баща ми с нож в бедрото. Влезе в болница, после дълго време куцаше", разкри за вестника Тротинетката.

"Виновни за тормоза, който търпях цели 18 години, са моите биологични родители и роднини. Баща ми - Румен, за побоищата и тормоза, който ми е нанасял. Майка ми - Маруся, за това, че през цялото детство не ми е позволявала да стана жена", изцепи се Емили.

Любимата на Тихомир-Мелиса описва в черни краски и целия си бащин род Йорданови. "Те са крайно консервативни и не са ми позволявали да бъда себе си", убедена е провокативната блондинка.

Приятели на Емили предполагат, че новото й бащино и фамилно име са прекопирани от имената на някоя от US сестрите в "Църквата на Йехова". Тротинетката започна да посещава техните сбирки още в началото на пролетта миналата година. Старшата им сестра Дарла Милс обаче преживя шок, когато научи, че новата им последователка е от мъжки пол и фенка на ласките със зрели дами с наднормено тегло.

Реклама
Реклама
Реклама