Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13705052 www.bgdnes.bg

Кримигерой преби до смърт 26-годишната си изгора

Задържаният бабаит е стар познайник на ченгетата

Кримигерой преби до смърт 26-годишната си изгора във варненското село Бозвелийско. Ченгетата го сгащиха и се оказа стар техен познайник, с дълго криминално досие. За бруталният случаи съобщава полицията във Варна.

Зловещият побой се случва на 6 февруари, около 8 часа вечерта. В злощастния за жертвата ден, гаджето й полудява и се развихря скандал. Към момента не е изяснен мотивът за бруталното нападение.

Реклама

В яростта си, старият познайник на органите на реда подпука любимата си. Налага я с тупаници и шутове. Поваля я на земята, където издевателството не спира, а жертвата поема последен дъх. Съседи на младата двойка чуват патърдията и се обаждат на ченгетата. Когато униформените разбират за какво иде реч отиват на адреса заедно с екип на Бърза помощ.

За съжаление, когато пристигат медиците, намират безжизненото тяло на 26-годишната жена. Докато служителите на Бърза помощ правят първоначален оглед на трупа, криминалистите започват да извършват оглед на местопрестъплението. Уликите ги насочват към мъжа, с когото е съжителствала жертвата и тръгват по следите му.

Докато ченгетата дирят жестокия килър, първоначалния оглед на тялото на младата жена показва, че е била брутално пребита до смърт. Медиците констатират множество травми по цялото тяло на жертвата. Назначена е съдебно-медицинска експертиза, иззети са множество веществени доказателства, биологичен материал. В момента полицаите разпитват свидетели и близки на двойката. Трупът е изпратен за аутопсия, а ченгетата успяват да сгащат заподозрения.

В момента 37-годишната кримка е в ареста и предстои да бъде поискан постоянния му арест от Окръжната прокуратура във Варна.
Разследващите събират доказателства за неговата съпричастност към тежкото престъпление. Предстои наблюдаващият прокурор да прецени дали да повдигне обвинения на кримигероя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама