Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13708527 www.bgdnes.bg

Болната мама Мими замръзва с малката си дъщеря

Малката принцеса празнува ЧРД с усмивка 

Жена с множествена склероза сама отглежда детето си

Жена с множествена склероза сама отглежда 4-годишната си дъщеря при тежки зимния условия. Мама Мими и малката принцеса Елена живеят в столицата, но натрупаните огромни сметки и лоши условия в апартамента превръщат живота им в адско изпитание.

Едно от най-наложителните действия за майката и детето е смяната дограмата в жилището им, тъй като вратата на терасата е счупена, а от дървените прозорци духа отвсякъде. Мими е принудена да слага парцали, за да спира студения въздух. След бързата намеса на добротворци жилището им вече е по-топло място и сънят им няма да бъде пронизван от силния вятър.

Реклама

"Наемът им е осигурен за две години напред, всички битови сметки са заплатени, платихме и парното, за което имаше висока сметка. Осигурихме готварска печка. Наш дарител ще осигури плочки, за да ремонтираме банята, а като се постопли времето, ще направим освежаване на жилището, боя вече имаме налична и я пазим за тях. Монтирани са нова спалня и нов гардероб. Екипът ни сглоби мебелите и семейството вече има гардероб, където да прибира дрехите си, и спалня, тъй като досега спяха на счупен диван. Благодарим и на всички хора, които неуморно подкрепят нашите каузи. Заедно правим чудеса!", разказват от организацията "Подай ръка\Заедно за по-добро бъдеще", където приемат присърце съдбата на майката и нейното прекрасно момиченце.

Преди дни доброволци изненадват малката Елена, която има рожден ден. "Занесохме на навършващата 4 годинки Ели шоколадова торта, която знаем, че много обича. Предоставихме средства на мама Мими, за да може Ели да има един прекрасен ден и да получи подаръците, за които си мечтае", споделят още хората с добри сърца.

Каузата за по-добър живот на Мими и Ели можете да подкрепите чрез следната сметка:

BG60STSA93000027878362

Банка ДСК/STSABGSF

Получател: Подай ръка ЗПДБ

Основание: Дарение за каузи на Подай ръка

PayPal: [email protected]

Лицата на Мими и Ели умишлено са закрити от организацията, за да бъде запазено достойнството им.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама