Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13737016 www.bgdnes.bg

Уфологът Ценко Симеонов: Черно море крие база на извънземни

Предстоят големи промени на планетата, твърди изследователят 

Доли ЛУКАНОВА

"В Черно море има база на НЛО. Ако трябва да съм откровен, извънземен живот има навсякъде. И във водите, и в планините. Въпросът не е къде са, а защо крият тази информация толкова умело. Истината е, че целта е човечеството да мисли, че Космосът е празен и хората няма къде да бягат."

Това обяви сензационно пред "България Днес" уфологът Ценко Симеонов. Електроинженерът, който откри череп на извънземно в Асеновград и снима НЛО на мостика в Бургас, контактува с представители на Космическата галактическа конфедерация. Симеонов не е единственият изследовател, който потвърждава наличието на чужд живот в нашите води. Черно море се намира под "калпака" на извънземните, твърдят редица уфолози. В морето имало голям брой подземни и дори подводни бази на съществата от Космоса.

Реклама

"Последните проучвания показват, че ако Черно море се пресуши, ще е като мина край Панагюрище. Прилича на един спираловиден път. Най-дълбокия край е към бреговата линия на Турция и нещо е копано там, но не знам точно какво", допълва Симеонов.

Дългогодишният изследовател на извънземния разум е категоричен, че човечеството все още не е напълно готово за срещи с представители от други планети, но това рано или късно ще се случи. По думите му вече е започнал необратим процес, който ще доведе до големи катаклизми.

"Манипулацията от управляващите е брутална. Включително и за това, което предстои. Ще има промени на планетата! Тези промени са причинени от нас, хората, и от разрушителния път, по който сме тръгнали", категоричен е Ценко.

Уфологът общува телепатично с извънземната раса. Три вечери поред Ценко е получавал информация за страшни природни бедствия. По думите му вече всички подводни вулкани са увеличили своята дейност. Съвсем скоро ще видим как видимите действащи и недействащи вулкани ще изригнат.

"Съединените американски щати ще потънат. Ще останат само планинските вериги. Тази вода, която ще се вдигне, ще помете цялата брегова ивица по света. За съжаление, и ние няма да се разминем. България също ще бъде залята. Всичко под 150 м ще е под вода", разказва Ценко Симеонов

Наближаващият библейски катаклизъм заплашва цялата планета. Ще оцелеят само тези, които успеят да еволюират до по-висше енергийно ниво. Чистите души. Тези хора дори имат шанс да се сдобият с почти магически способности.

Реклама

Шестата раса вече е готова

"В интерес на истината има прекрасна шеста раса, която е подготвена от Космическата конфедерация. Тя е направена е от наше и тяхно ДНК. Хибридите са много красиви - и мъжете, и жените", разказва Симеонов.

Според информацията, която има феноменът, въпросната шеста раса е създадена от Космическата галактическа конфедерация с идеята да противодейства на всички останали по-ниско във своето вибрационно, интелектуално и духовно развитие индивиди. За представителите на този нов вид генетично е заложено да владеят телепатия, телекинеза, телепортация, материализация. Т.е. да използват енергията от Вселената, без да се нарушава хармонията в природата, връзката между планета и Космос.

"Телепатията е свързана с общо съзнание, а нали разбирате, че при него никой индивид не може да бъде лош, защото ще бъде изхвърлен от общото съзнание. Ако нямаме отрицателни индивиди, обществото ще се промени и няма да има нито войни, нито убийства, нито кражби", сигурен е уфологът.

Реклама
Реклама
Реклама