Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13749743 www.bgdnes.bg

Мис Вселена България 2022 Кристина Пламенова: Хора, гласувайте!

Работя като юрисконсулт, изучавам и софтуерно инженерство 

КОЯ Е ТЯ

Кристина Пламенова е носителка на титлите "Мис София 2019" и "Мис Вселена България 2022". През януари красавицата участва в световния финал на надпреварата "Мис Вселена", където достойно представи страната ни. Родом от Бяла Слатина и дипломиран юрист от УНСС, красавицата години наред отдава на правото. За съдебната реформа, избора дали да гласуваме, инфлацията и конкурсите за красота - четете в следващите редове.

- Кристина, как премина конкурсът "Мис Вселена" зад океана?

- Изключително вълнуващо и забавно, щастлива съм, че бях част от историята на конкурса! Искам също да изкажа огромните си благодарности към "БОК Стар Моделс" и Венета Кръстева за възможността да бъда част от това невероятно преживяване!

Реклама

- Какво ви направи най-силно впечатление?

- Колко запалени бяха хората там по конкурса, колко много емоции и страст влагаха в това да подкрепят своята фаворитка! Имаше хора, които буквално спяха в коридорите на хотела, само за да успеят да се снимат с любимата си Мис.

- Създадохте ли приятелства и лесно ли вървеше комуникацията с другите участнички?

- При престоя си там успях да създам добри приятелства с Мис Гърция и Австралия, бях много близка също и с Мис Камбоджа, и Бразилия. Дори Мис Бразилия ми каза, че заслужавам персонална награда за личност! Комуникацията с момичетата вървеше лесно, всички бяха много положителни и дружелюбни.

- Какво ни липсваше, за да се наредим сред първите места в надпреварата?

- Според мен това, което ни липсва ,е по-голяма подкрепа. Подкрепа от фенове, от рекламодатели, от страната ни. Организацията ни тук е генерален спонсор на "Мис Вселена България", но ако имаме повече рекламодатели и спонсори, бихме могли да постигнем блестящо представяне на световната сцена! Затова нека всеки, който има интерес, да се свърже с "БОК Стар Моделс" и да подкрепи представителката на България! Също така отправям апел към момичетата да се записват за участие в националния конкурс, защото точно ти, която четеш това сега, можеш да бъдеш следващата Мис Вселена!

- Какво следва оттук нататък?

- Предстои да разберем...

Реклама

- Наблюдателни зрители ви разпознават в промовидеото на следващия сезон на "Ергенът". Действително ли ще бъдете сред участничките?

- Само ако гледате, ще разберете! Аз не бих бързала с изводите кои ще са участничките!

- Дипломирана юристка сте, а темата за реформата в съдебната власт от години продължава да бъде болезнено актуална. Кои са най-големите проблеми според вас и ще продължите ли в юридическата сфера занапред?

- Съдебната реформа е неизбежна! Ако тя не се случи, системата ще блокира. Според мен трябва възможно най-скоро да се изготви електронна система, която ще улеснява работата и достъпа на всички страни. В момента работя като юрисконсулт, а в свободното си време изучавам софтуерно инженерство, като планирам да съчетавам и двете професии!

- Как повлия на вас и семейството ви рекордната инфлация? Родом сте от Бяла Слатина в Северозападна България, където животът не е никак лек.

- Трябва да призная, че инфлацията повлиява много зле на семейният бюджет, а също и на моя. Да, в Северозападна България живота не е никак лек, селата са обезлюдени, хората напускат родните си места с надеждата, че навън ще имат повече възможности за развитие и работа!

- Задават се нови избори на 2 април. Ще гласувате ли?

- Разбира се, че ще гласувам! Знам, че хората вече са изморени от избори и обезверени, но единственият начин да излезем от този порочен кръг е да гласуват колкото се може повече хора!

Четете още

"Мис Вселена България" 2022 Кристина Пламенова: Надявам се на мощна българска подкрепа на световния конкурс в САЩ

"Мис Вселена България" 2022 Кристина Пламенова: Надявам се на мощна българска подкрепа на световния конкурс в САЩ

Реклама
Реклама
Реклама