Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13768416 www.bgdnes.bg

Кучета наръфаха актьора Иван Тодоров

Глутница бездомни кучета нападна днес сутринта актьора Иван Тодоров около съда в Благоевград. Той разказва, че с нищо не е провокирал агресия у четириногите, които обикалят района заради заведенията за бързо хранене. Тодоров се озовал там, защото искал да купи букет за жена си за Свети Валентин от близката цветарница.
„Отведох детето на градина при стария МОЛ и тръгнах нагоре към един голям магазин. Там има кучета, но никога не съм се притеснявал от тях, даже се смеех на хората, които се страхуват. Казвах им, че ако не ги закачиш, никога няма да те нападнат“, коментира Тодоров.
Младият актьор сподели още, че успял да нарита и прогони три псета, но четвъртотого атакувало в гръб. "Захапа ме за задника", призна Иван Тодоров.
Той добави, че хукнал да търси помощ от охраната на съда, но се спънал и паднал.
"Като влязох вътре, гледам кръв по мен, ръката си бях ударил, дънките отзад скъсани, зъбите стигнали до месо… 20 години ще направя другия месец откакто съм дошъл в Благоевград и не съм вярвал, че може да ми се случи такова нещо в центъра!", вайка се актьорът. Нахапаният кадър на местния театър веднага се отбил в медицински център, където му поставили инжекция против тетанус. "Казаха ми, че ще ме ваксинират и срещу бяс", допълни актьорът. "Сега куцам, кракът ме боли, купихме спрейове, за да сме подготвени и при повторно нападение. Но не съм вярвал, че ще се боря за живота си по този начин!", още не може да дойде на себе си Иван Тодоров.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама