Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13796348 www.bgdnes.bg

Блатечки с ново гадже

Най-сетне откри любовта

Актьорът смени Диляна Попова с червенокоса красавица

Червенокоса красавица е новата жена до Асен Блатечки. Считаният за секссимвол на българското кино актьор най-сетне намери любовта, след като бурният му романс с Диляна Попова приключи.

Че има нова жена до себе си разкри и самият актьор преди няколко седмици в тв интервю.

"Личният ми живот е идеален. Не съм сам", обясни пред Би Ти Ви Блатечки.

Той бе забелязан в компанията на много красива дама в центъра на София, докато мадамата има работа пред банка. Лошото момче на българското кино и мистериозната жена, която не е от популярните среди, бяха спипани от вездесъщите папараци на вестник "България Днес".

Реклама

Двамата са засечени, докато бившият на Попова паркира огромния джип. Актьорът спира мощното возило пред институцията. А червенокосата красавица излиза сама.

Новата на Блатечки е изваяна като моделка. Тя е суперстилна и слаба. Залага на елегантен тоалет - облечена с черно палто и рокля, гарнирани с много скъпи маркови ботуши.

Дамата чинно се реди на опашката и изчаква своя ред, за да влезе в банката. Виждайки, че навалицата е голяма, червенокосата красавица застава до вратата на джипа на любимия си и двамата разменят няколко приказки.

Щом редът й настъпва, хубавицата влиза в банката, а Блатечки остава в колата. Следва дълго цъкане на телефона. За да минава по-бързо времето, актьорът пали и цигара. Интересно е, че Блатечки е отказал обичайните тютюневи изделия. Той вече пуши модерни цигари, които според някои са по-безвредни.

Реклама

След няколко минути красивата дама излиза от банката. Качва се в колата. Двамата с Блатечки потеглят в неизвестна посока.

Асен се раздели с моделката Диляна Попова преди няколко години. Романсът им продължи дълго време. Звездната двойка ту се разделя, ту се събира. Няколко пъти си дава шанс след шанс, но любовта им окончателно приключва. Плод на връзката им е малкият Борил, който е на 8 години.

Попова също откри любовта след краха на връзката й с Блатечки. От близо години и половина актрисата има авантюра с ресторантьорския бос Лъчезар Захариев.

В същото време Блатечки е в трескава подготовка за новия сезон на "Като две капки вода". Актьорът бе избран за член на журито в шоуто за имитации. Дебютът му ще бъде в неделя, когато е първият епизод от формата.

Четете още

Актьорът Асен Блатечки: Малкович е велик, ще го гледам!

Актьорът Асен Блатечки: Малкович е велик, ще го гледам!

Блатечки обира парата през 2023-а

Блатечки обира парата през 2023-а

Блатечки: Личният ми живот е идеален!

Блатечки: Личният ми живот е идеален!

Асен Блатечки се обяви против шамаросването на деца

Асен Блатечки се обяви против шамаросването на деца

Реклама
Реклама
Реклама