Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13895534 www.bgdnes.bg

Нумероложка разшифрова числата на партиите

Борбата е много оспорвана, казва Ели Маринова

Бойко уверено напред с №2, 12 е в полза на ПП и ДБ, ако са единни 

Бюлетина номер 2 ще работи благоприятно в полза на коалиция ГЕРБ-СДС. Те имат заявка за победа, но трябва да внимават, защото има скрито напрежение, което може да избухне във всеки момент. Най-добри и ясни стратегии обаче ще имат "Продължаваме промяната - Демократична България", на които се падна номер 12.

Така нумероложката Ели Маринова коментира пред "България Днес" жребия с номерата на бюлетините, с които партиите ще се явят на парламентарните избори на 2 април. Експертът разшифрова пред вестника всяко число и посланието, което носи за бъдещето на политиците.

Реклама

Според нея комбинацията, която се е паднала на Борисов, е много добра и той ще тръгне уверено напред. "Трябва да внимава за дреболии и детайли. Добре натоварената каруца може да я преобърне малко камъче", посъветва Маринова.

"Борбата на изборите ще е много оспорвана. Годината и номерата са благоприятни за повечето кандидати, но напрежението ще е по-голямо, отколкото на предишните избори", заяви нумероложката.

Според нея бюлетина номер 1 е късметлийска за БСП, но при известни условия. "Може да има много сериозно напрежение, защото формулата за БСП е всичко или нищо. Ако имат дипломатичен подход и са по-меки, ще имат късмет. Датата на изборите ще върне ДПС назад. Под фаталния номер 13 те ще имат сходно представяне, каквото имаха на миналите избори."

При Костадин Костадинов, който получи №3, има опасност от изненади от всякакъв вид, смята Маринова. Възможно е да направят грешка и електоратът да е по-малко от очакваното. От голямо значение ще е изказът на кандидатите от "Възраждане" и как ще се представят самите те. "Продължаваме промяната - Демократична България" също могат да очакват изненади, но ако са единни и работят заедно, бюлетина 12 ще е в тяхна полза. Коалицията ще има много добър старт, но не бива да допускат разцепление. "Демократична България" ще излезе напред и ще помогне на "Продължаваме промяната". Има опасност да спечелят каквото искат на изборите, но след това нещата да не са добри", сподели Маринова.

Нумероложката твърди, че избраната дата е добра за провеждане на избори. За България април е месец на подмладяване, подновяване и промени от всякакво естество.

Четете още

Топнумероложката Йорданка Игнатова:  Новата 2020 г. ще е разтърсваща

Топнумероложката Йорданка Игнатова: Новата 2020 г. ще е разтърсваща

Нумероложка с успокоение: България ще намери спасение след 21 август
Нумероложка с успокоение: България ще намери спасение след 21 август

Нумероложка с успокоение: България ще намери спасение след 21 август

Реклама
Реклама
Реклама