Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13955079 www.bgdnes.bg

Диляна Попова показа новия си

На премиерата на книгата на легендата в "24 часа" Георги Милков

Актрисата за първи път се появи с Лъчезар Захариев на публично събитие

За първи път заедно на публично събитие се появиха Диляна Попова и новата й изгора Лъчезар Захариев. Двамата отидоха на представянето на книгата на журналиста от вестник "24 часа" Георги Милков "Истории от ръчния багаж".

За връзката им първо "България Днес" писа. Диляна и Лъчезар се запознаха, след като актрисата се раздели с бащата на сина си - Асен Блатечки, и известно време по собствените й думи бе в депресия. Човекът, спечелил доверието на красавицата, е един от най-известните ресторантьори у нас, който години наред управляваше любим на нощните купонджии плажен бар на къмпинг "Градина". Лъчезар Захариев също е в управата на Българската асоциация на заведенията и е чест коментатор в телевизиите по въпросите за ресторантьорския бранш.

Реклама

На представянето на книгата на Милков, който отпразнува и своя петдесетгодишен юбилей, новата двойка се появи съвсем за кратко. Диляна и Лъчезар се движеха плътно един до друг и изглеждаха видимо щастливи.

Освен тях над 500 избрани гости събра премиерата на Милков.

"Роден да блести във всички времена. Динамичен и гъвкав, потаен и завладяващ, а когато говориш с него, имаш усещане за енциклопедичност. Той е като звезда, умееща да посочва Млечния път." Така проф. Петър Стоянович описа журналиста, който над два часа след събитието продължи да дава автографи.

Сред гостите, дошли да отпразнуват 8 март в компанията на Георги Милков, освен Диляна, която му е стара приятелка, дойдоха Линда Петкова, Соломон и Гергана Паси, Михаела Калайджиева, митрополит Антоний, проф. Христо Пимпирев, Калина Константинова, проф. Красимир Генов, Надежда Нейнски, Валдимир Пенев, Марта Вачкова, Кирил Маричков и още много родни знаменитости.

"Много съм щастлив за успеха на Георги. От много време ми се иска да прочета нещо интересно", каза Кирил Маричков, забелязан в компанията на Людмила Филипова. Актьорите Владо Пенев и Марта Вачкова пък се наслаждаваха на смешките на Камен Воденичаров, а Людмила Филипова сподели вълнуващи моменти от новата си книга с Георги Лозанов и жена му Галя. Певиците, които подариха торти на Милков, бяха Теди Кацарова и Поли Генова.

"Ако изям всичките торти, които ми подарихте, ще се разболея от захарна болест", сподели през смях писателят юбиляр.

Реклама

Един от най-вълнуващите моменти на събитието бе представянето на журналиста от неговия редактор - издателката на в. "24 часа" Венелина Гочева.

"Докато преподреждах разхвърляните мисли на Жоро за хора, места, бойни конфликти и страшно смешни ситуации, си казах две неща. За какво е бягал - искал е пъстър живот, който в редакцията не му осигурявахме. Спечелил е свободата, която му давах аз. Ползата е за двете страни. "24 часа" има много капитал, един от които е Жоро Милков. И обратното - капитал за него е "24 часа", допълни тя с усмивка.

Междувременно едни от най-големите конкуренти в новинарството - Би Ти Ви и Нова тв, за първи път се щракнаха в общи кадри в прегръдка, а Светльо Иванов, Лора Крумова, Виктор Николаев дори се разцелуваха, развълнувани от срещата си.

Физическа близост през цялото време показва и другата нова светска двойка - водещата Мария Игнатова и любимецът на футболните фенки - Ивайло Цветков - Нойзи. Двамата не се изпускаха от погледи и дори няколко пъти страстно се разцелуваха, а на любовта им се радваха всички в обкръжението им.

Четете още

Подкаст: Какво има в ръчния багаж на Георги Милков - колекционерът на ценни преживявания

Подкаст: Какво има в ръчния багаж на Георги Милков - колекционерът на ценни преживявания

Диляна Попова на разходка с Яна Грудева

Диляна Попова на разходка с Яна Грудева

Диляна Попова с баща си на Малдивите

Диляна Попова с баща си на Малдивите

(ВИДЕО) Вижте как Диляна Попова танцува на плажа на Малдивите

(ВИДЕО) Вижте как Диляна Попова танцува на плажа на Малдивите

Реклама
Реклама
Реклама