Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14002166 www.bgdnes.bg

Камера заснела нападателя на гадателката Тони

Полицията на крачка от бандита, залял с киселина пловдивската врачка

Предстоят няколко тежки операции на пострадалата - на лицето и на крака й

На крачка от залавянето на бандита, който заля с киселина известната пловдивска гледачка на карти таро – Тони, са ченгетата от града под тепетата.

Полицаите изземат записите от камера, която е поставена на такова място, че вижда всеки, който влиза или излиза от входа на сградата, в която живее Тони. А на записите се вижда бандитът и ченгетата работят по установяване на самоличността му. Засега те обаче са затруднени от факта, че нападателят е бил с маска. Към момента от прокуратурата и от полицията отказват каквато и да е била информация, даже и извънредни брифинги няма да има, тъй като били много близо до това да разберат кой е и да го пипнат. Вече дори били по дирите му, научи "България Днес".

Реклама

Униформените разпитват и самата Тони, която вече е контактна и полицията се надява тя също да помогне с описание на извършителя.

Комплексът "Оазис" в пловдивския кв. "Тракия", където се случва трагедията, е доста спокоен, но въпреки това камери не му липсват. Органите на реда са взели всички записи от видеонаблюдението в комплекса и извън него.

Ужасяващата случва разтърси града под тепета преди ден. Тогава около 13 часа мъж с маска и ръкавици нахлува в апартамента на 52-годишната пловдивчанка и я напръсква с киселина. По неофициална информация вратата на апартамента на 52-годишната жена често е стояла отключена, защото Тони е трудноподвижна и за нея се грижи специалист. Това е улеснило проникването на нападателя.

Тони е една от доста търсените гледачки на карти таро в Пловдив. Тя приема много клиенти в жилището си. Според хора от квартала тарифата й варирала между 50 и 100 лева. Към момента мотивите за нападението не са ясни, но вероятно са свързани с дейността, която врачката е развивала. Възможно е нападателят да е недоволен клиент или съпруг на жена, която е прибегнала до услугите на гадателката. Полицията не изключва и да е някой, който по-добре е познавал Тони и е знаел, че вратата стои отключена, научи вестникът от свои източници в полицията.

Състоянието на Тони е стабилно, но има сериозни изгаряния по тялото - по лицето и по единия крак. Гледачката на таро е откарана в отделението по изгаряния в УМБАЛ "Св. Иван Рилски". След бруталното нападение маскираният бързо се е омел от сградата, а в момента пловдивската полиция го издирва неуморно.

Реклама

На Тони й предстоят сериозни операции. 52-годишната врачка е без опасност за живота и в относително прилично състояние, предвид станалото. Предстоят й интервенции, защото изгарянията са доста дълбоки, тъй като киселината разяжда ужасяващо бързо тъканта.

"Жената е залята с корозивна течност. Все още не можем да кажем дали това е киселина или основа. По-скоро е киселина, само че не можем да потвърдим към момента със сигурност. Пострадалата е получила дълбоки изгаряния в сферата на лицето и горната и долната част на единия крак," съобщи дежурният лекар в УМБАЛ д-р Янева пред Нова тв.

Вестникът не успя да се свърже с пиара на болницата, а от отделението по изгаряния не пожелаха да дадат информация.

По думите на д-р Янева дамата има съпътстващи болести, което потвърждава версията за постоянно отключената врата и помощта, която е получавала.

Работата й

"Работя по уникален метод за гледане - "Чрез Чудото на ЖИВАТА ИКОНА и КРИСТАЛНАТА ТОПКА" в образи и видения виждам Вашето минало, настояще и бъдеще! Откривам и изчиствам негативна енергия, правя ритуали за щастие и късмет. Гледам на карти "Таро". Владея контактьорство."

Това пише Тони в една от обявите си в интернет преди няколко години. Също така тя прави талисмани за късмет в бизнеса, за привличане на пари, за защита на дома, за любов и за отключване на късмета.

Реклама
Реклама
Реклама