Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14029061 www.bgdnes.bg

Нумерoложката Поля Тасева: 20 март е денят на промяната

Танцът на цифрите в датата носи предпоставка за мощна емоционалност

"Датата 20.03.2023 носи предпоставка за мощна емоционалност и словесна експлозивност, които ще загатват вътрешните ни противоречия и чувство за слабост. Време е да ги овладеем, защото тровят действителността, в която живеем. Случващото се този ден ще бъде не само зов на индивидуалната душа, но и вик на колективната за необходимост от промяна. Промяна, която всеки един от нас трябва да направи. Най-вече на вътрешно ниво."

Анализът направи пред "България Днес" популярната нумероложка Поля Тасева. Експертът по цифрите и числата допълва, че днешната дата отразява причудлив танц на 2 и 3, в който 0-та е тази, която накрая ги събира. А 0 не е просто нищо, а концентрирана Божествена енергия и водачество.

Реклама

"Внимавайте с думите и мислите, защото те бързо ще се материализират, а може и да видим резултатността на това, което вече сме посели с тях. Апелът е да сме много осъзнати в случващото се и да преразглеждаме нашето чувство за адекватно възприемане на собствената и общата реалност. Страхът и срамът в този ден са оръжия, насочени срещу самите нас. Назрява време за нов ред и начин на проява на авторитетността", разчита знаците на почти огледалната дата Поля, която създава свой холистичен център в столицата.

По думите на специалиста понеделнишкият ден, в който настъпва пролетта, е наситен с противоречивост и ще контрира нашата реактивност.

"Денят като цяло ще осветли истини, но те ще стигнат правилно до вас, ако сте обективен и не се страхувате от промяна. Смятам, че видимо и осезаемо след този ден светът ще бъде друг. Както и ние", казва Тасева.

Нумерологията показва, че 20 март 2023 г. ще постави на преден план и темата за парите.

"Доколко те ни обединяват и разделят, доколко можем да ги споделим, те ли са Богът, на който се кланяме, и колко ни отдалечават от истината. Възможно е да бъдем изненадани с новини от крупни финансови структури, както и да се засилят конфликти с цел обогатяване", посочва Поля и добавя, че преобладаващият елемент е водата.

"Тя може да измие и пречисти, но има и неимоверната мощ да разруши. Ако има наводнения или конфликтни действия по море, нека го приемем като послание. Можем да се справим само с мъдрост и проницателност", допълва Поля Тасева.

Реклама
Реклама
Реклама