Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14064707 www.bgdnes.bg

Политици яхнаха моторите

Газ на две колела и кожени дрехи 

Станишев се шегува с бившата, Мая Манолова предпочита да я возят

Яхането на мотори, най-вече за пред публика, е любимо занимание на родните политици!

Особен вкус към изтъкването на сила, но и модерност чрез мощните машини проявяват любителите на левите идеи. Вероятно защото чрез тях те демонстрират нещо, което иначе им липсва в живота.

Последна към редицата на политическите рокери се присъедини лидерката на столетницата Корнелия Нинова, която доскоро се увличаше по язденето на коне. Всичко тече, всичко се променя, а особено бързо това се случва с вкусовете на политиците, които влагат цялото си усърдие да се харесат на електората.

Реклама

Лидерката на БСП се пусна не върху какво да е, а на черен пистов мотор. "Днес се открива мотосезонът. Пожелавам на приятелите, с които през годините сме били в клубовете, и на всички мотористи здраве и бъдете внимателни. Нека няма пострадали и жертви на пътя", написа Нинова и постигна целта си - събра хиляди харесвания във фейсбук. Паметливи почитатели на "червената" шефка оцениха че лявата фурия изглежда много по-шармантно като мотористка, отколкото като жокей.

"Ако четете това, значи Елена е паднала от мотора." Този надпис беляза якето на Сергей Станишев през далечната вече 2002 г., когато социалистът беше новоизбран партиен лидер, а с Елена Йончева бяха двойка. Страстта на Станишев към моторите бе всеизвестна и бившият премиер на няколко пъти беше забелязван с любимото си возило.

Най-голям фен на моторите сред червените депутати е Таско Ерменков. Дълги години той караше чопър "Сузуки", но след сериозна контузия на ръката през 2015 г. го продаде. Младият му колега Явор Божанков, който напусна редиците на БСП, също е карал мотор. На 18 г. той е имал скутер "Джилера", 200 кубика, но след няколко инцидента също го шитнал.

Мая Манолова е навсякъде, никой да не пробва да я засенчи. Преди ден и тя пусна видео в тик ток как се качва на мотоциклет, макар и зад гърба на облечен с кожено яке моторист.

"Това вече е моят мотор", заяви с широка усмивка бившата социалистка - вероятно защото машината е червена. Преди две години Манолова пак се повози, обгърнала с тяло и ръце татуиран моторист. Бившето острие на БСП се включи на живо във фейсбук, докато се впускаше в приключението.

Като любителка на мощните машини се показа и бившата "царска" депутатка Антония Първанова, като блесна с пълно снаряжение с кожени дрехи и мотор.

Четете още

Гащи с еърбеци пазят мотористи

Гащи с еърбеци пазят мотористи

Деца на известните се сблъскват със закона

Деца на известните се сблъскват със закона

Златко Баретата яхна тузарски мотор
Златко Баретата яхна тузарски мотор

Златко Баретата яхна тузарски мотор

Откриха мото сезона в София

Откриха мото сезона в София

Реклама
Реклама
Реклама