Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14169668 www.bgdnes.bg

(ВСИЧКО ПО СКАНДАЛА, ОБНОВЕНА) Арестуваха Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката за гаврата с момчето на КАИШКА КАТО КУЧЕ

Полицията арестува интернет звездите Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката. 

Причината е видеоклип, заснет в пловдивски мол, в който двамата и Емили Тротинетката се гаврят с момче със специални образователни потребности.

Преди няколко часа прокуратурата започна разследване за хулиганство по повод деянията на интернет сензациите.

Реклама

На кадрите се вижда участието на интернет персонажите Емили Тротинетката, Чеченеца и Тошо Куката.

"Районна прокуратура – Пловдив, се самосезира по публикуван видеоклип в медиите и образува досъдебно производство за извършени хулигански действия прямо момче със специални образователни потребности. Според излъчения материал това се е случило на публично място в търговски обект в Пловдив, а кадрите са били разпространени в социалните мрежи", обявиха магистратите под тепетата.

Наблюдаващият прокурор е дал указания за извършване на разпит със заснетите във видеоклипа лица, за установяване на тяхната самоличност и тази на момчето, както и дали по отношение на него е била прилагана принуда.

"Изясняват се причините за извършване на деянието. Срокът за приключване на разследването е двумесечен", добавиха от прокуратурата.

Видеото е заснето в пловдивски търговски център, а на кадрите Емили води момчето на каишка. Тийнейджърът е принуден да лази и лае сякаш е куче. Емили го кара да сяда и подигравателно му подвиква "дай лапа". Тротинетката му подхвърля чаша, която момчето да донесе обратно. Видеото за минути взриви социалните мрежи и предизвика редица коментари от негодуващи хора.

Реклама

Емили Тротинетката: Накараха ме насила да участвам в ГАВРАТА с момчето на каишка

"Накараха ме насила да участвам в гаврата. Аз не исках, но ме заплашиха. Тошо Куката ме накара насила да водя момчето на каишка. Преди това искаше да водим друго момче".

Това заяви пред "България Днес" Емили Тротинетката по повод появилото се в социалните мрежи скандално видео, в което е заедно с интернет персонажите Чеченеца и Тошо Куката.

На клипчето се вижда как Емили води момче на каишка, което лази и лае сякаш, влизайки в ролята на куче. След това тя го кара да сяда, подвиква му "дай лапа" и му подхвърля чаша, която той да донесе обратно.

Според публикация във Фейсбук става ясно, че момчето, което влиза в ролята на куче, е със специални потребности. За това разказа Милен Готи в своя фейсбук профил и сподели, че учителка на въпросното момче се е свързала с него.

"С мен се свърза жена, която е бивша учителка на момчето, което е в ролята на куче... Всъщност става въпрос за гавра с момче със специални потребности... Това в днешно време забавлява както тях, така и вас, че и вашите деца... Очаквам в рамките на днешния ден да получа телефонните номера на родителите на момчето независимо, че е пълнолетен.. и ще действаме ЗАЕДНО", пише Милен.

Четете още

Емили Тротинетката: Накараха ме насила да участвам в ГАВРАТА с момчето на каишка

Емили Тротинетката: Накараха ме насила да участвам в ГАВРАТА с момчето на каишка

Изненада! Емили без тротинетка

Изненада! Емили без тротинетка

Реклама
Реклама
Реклама