Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14233185 www.bgdnes.bg

Ето я бременната Лена Бориславова

Първи снимки само в "България Днес"

Бившата началничка на кабинета на Кирил Петков е гладна като вълк, гризе козунак на улицата

Една от най-одумваните българки - Лена Бориславова, е бременна, научи ексклузивно "България Днес". Новината бе потвърдена от няколко независими източника. А на всичкото отгоре вездесъщите папараци на вестника успяха да заснемат наедрялото коремче на Лена, което дори и дебелото палто не успява да скрие.

Реклама

Самата Лена пази от публичното пространство новината, тъй като е още в самото начало на бременността.

Бориславова е в 4-ия месец. И се очаква да стане майка през септември, малко преди местните избори. Точно поради тази причина по-рано вчера юристката обяви, че Лена няма да е кандидат на "Промяната" за кмет за София, а ден по рано Бориславова се отказа от депутатското си място в парламента.

Лена се сгоди преди по-малко от година. Бъдещият жених е Мирослав Иванов - зам.-председател също от "Промяната".

Бившата началничка на кабинета на Кирил Петков бе засечена от екип на "България Днес" по време на разходка към дома си. Въпреки че в последните дни в София е студено, Лена залага на ходене пеш, а не на прибиране с такси. Един от неписаните закони, когато една дама е бременна, гласи, че тя трябва да се движи колкото се може повече. Точно това прави и Лена.

Реклама

В студените дни Бориславова е екипирана дебело. На главата си има шапка. Палтото на бившата говорителка на "Продължаваме промяната" е почти до коленете й.

В ръка Лена държи вкусен козунак, а с другата телефон, по който говори. Най-вероятно Бориславова провежда разговор по работа. Въпреки че красивата Лена, както стана популярна юристката, се отказа от депутатското място, тя продължава да работи.

Въпреки че първите месеци на бременност са най-тежки, Лена изглежда суперсвежа и в отлична форма.

В един момент красивото лице на "Продължаваме промяната" започва да си похапва от тестеното изделие. Явно бременността изморява Бориславова и тя се нуждае от повече калории, които си набавя от козунака.

Желаем й всичко най-хубаво!

Четете още

40 бона иска Лена Бориславова от Слави. Блокира му сметката

40 бона иска Лена Бориславова от Слави. Блокира му сметката

Лена: Отношенията ми с Кирил Петков са само служебни и приятелски

Лена: Отношенията ми с Кирил Петков са само служебни и приятелски

Реклама
Реклама
Реклама