Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14296972 www.bgdnes.bg

Синът на Гунди разкри чий фен е Блатечки

Секссимволът на киното тренирал футбол, обещава да подкрепи отбора на "Герена"

Секссимволът на българското кино Асен Блатечки се оказа страстен футболен запалянко. Той подкрепя отбора на "Левски". Това издаде Андрей, синът на най-голямата клубна легенда Георги Аспарухов-Гунди.

Реклама

Единственият наследник на славния нападател от дълги години живее в американския град Бостън, но в момента се е прибрал в България. Той се срещна с Блатечки, като двамата побъбриха надълго и нашироко по футболни въпроси.

"Та да продължим с темата за левскарите... Трима сме на снимката", споделя Андрей Аспарухов. Той е неотлъчно до съпругата си Изабела Панова, която пък е дъщеря на друга голяма "синя" легенда - Павел Панов.

Още от малък Асен Блатечки е много запален по футбола и рита топка по цял ден. Дори известно време ходи на тренировки. След това преминава и през други спортове като плуване, гребане и хандбал, за да стигне до каратето, на което се отдава повече години. Дори става републикански шампион на България на Федерацията по традиционно карате за 1989, 1990, 1991 и 1992 г. Самият той е обещал да подкрепя по-често любимия си отбор "Левски" и на трибуните на стадион "Георги Аспарухов", когато има такава възможност.

Наскоро актьорът се премести в друг апартамент. Преди дни той бе изловен пред новото си жилище от зорките папараци на "България Днес". През февруари стана ясно, че червенокоса красавица е новата жена до Асен. "Личният ми живот е идеален. Не съм сам", разкри Блатечки.

Иначе Андрей Аспарухов се срещна и с още един български актьор, който е голям почитател на "сините". Става въпрос за Николай Урумов. Синът на Гунди и дъщерята на Панов дори посетиха негов спектакъл в театъра.

"Левскарите се намираме навсякъде. Благодаря за страхотното представление!", бяха думите на Анди. Фенските пристрастия на Урумов не са тайна.

"Действително има връзка между театъра и футбола. Много големи футболисти са били близо до театъра. Големи актьори са били футболни фенове. Пословична е връзката на Гунди с театъра и киното", признава Урумов. Той дори нееднократно е правил дарения за любимия клуб.

На 4 май ще бъде почетена 80-годишнината от рождението на Георги Аспарухов, като от "Левски" готвят специална изненада по случая. На тази дата на пазара ще излезе и новото допълнено издание на биографичната книга "Гунди - какъвто не го познавате" на издателска къща "Труд". Вътре е поместен цял нов раздел "Народът за Гунди", в който са събрани разкази и снимки на хора, имали щастието да се докоснат до магията на футболната легенда.

Четете още

По паметника на Гунди се работи денонощно, вижте кога е откриването (СНИМКИ)

По паметника на Гунди се работи денонощно, вижте кога е откриването (СНИМКИ)

Вдовицата на Гунди - Величка Маркова: Облаците над "Левски" ще се разсеят

Вдовицата на Гунди - Величка Маркова: Облаците над "Левски" ще се разсеят

Реклама
Реклама
Реклама