Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14338854 www.bgdnes.bg

Баба Вера сама гледа внучка с аутизъм

Едва оцеляват с 800 лева

Ванга предрече смъртта на сина ми, казва 80-годишната жена 

"Съвсем сама гледам внучката си Вероника, която е с аутизъм. След смъртта на сина ми ни е много трудно да се справим. Вероника се нуждае от лекарства и специални грижи. Живеем с 800 лв. на месец, които отиват за скъпите медикаменти на детето. При тези цени ми е трудно да плащам дори битовите сметки, а какво остава за здравословна храна - тя се е превърнала в лукс! След като вдигнаха толкова цените на всичко, ми се налага да избирам дали да купя лекарства, храна, или да ни е топло. Тъжно ми е, че често спираме интернета и телевизията, а това е единственото забавление на Вероника."

Това разказа пред "България Днес" с голяма болка в сърцето 80-годишната баба Вера, която по собствените й думи е пратеник от извънземните на земята и притежава умение да се телепортира назад във времето. Баба Вера твърди, че много пъти се е срещала с извънземни, но за съжаление това не й е помогнало да избегне трагедиите в живота си.

Реклама

"Внучката ми се роди с аутизъм през 2009 г. Снаха ми не издържа да гледа болно дете и ни напусна след 2 години. Синът ми работеше, а аз гледах детето, а когато парите не стигаха, я качвах в таксито и от 9 ч. сутринта до 2 ч. през нощта я возех с мен. Имах голям багажник в колата, там постилах китеници и й правех легло", спомня си пенсионерката.

През 2019 г. синът на Вера загива в тежка катастрофа и оставя на възрастната жена изцяло грижите за дъщеря си.

"Пред четири години, точно на светлия празник Вяра, Надежда и Любов, моят син ми поднесе зловещ подарък. Попадна в тежка катастрофа, която му струва живота. Навремето Ванга бе предрекла на майка ми, че дете в семейството ни ще загине в катастрофа на 44 години. Всички си мислеха че това ще съм аз, тъй като само аз карах кола, но се оказа, че е предсказала съдбата на сина ми", със сълзи на очите разказа Вера.

Да ПОМОГНЕМ

Ако желаете да помогнете на 80-годишната баба да отгледа внучката си Вероника, страдаща от аутизъм, може да се свържете с нея на телефон 0893 504 993.

Четете още

80-годишната баба Вера пред "България Днес":  Извънземните ми казаха да не гласувам!

80-годишната баба Вера пред "България Днес": Извънземните ми казаха да не гласувам!

80-годишната баба Вера разкрива:  Телепортирах се с таксито в турското робство

80-годишната баба Вера разкрива: Телепортирах се с таксито в турското робство

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама