Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14141168 www.bgdnes.bg

80-годишната баба Вера пред "България Днес": Извънземните ми казаха да не гласувам!

Катаклизъм чака България, нацията ни ще се пречисти 

"Извънземните ми казаха да не гласувам. Общувахме си чрез телепатия, обясниха ми, че моят вот, както и на всички други ще е глас в пустиня. Няма да се състави правителство и на тези избори."

Това каза баба Вера пред "България Днес". Пенсионерката сподели наскоро пред вестника за супер силите си и възможността й да се телепортира назад във времето. По нейни думи баба Вера е пратеник от извънземните на земята и много пъти се е срещала лично с тях. Тези неземни създания са й се явявали много пъти и са й подсказвали как да постъпи в различни житейски ситуации.

Реклама

"Ще дойде време и в България ще заживеем по различен начин. Предстои да се случи огромен катаклизъм, който ще пречисти нацията ни. Ще оцелеят само достойните хора, които не са злобни, алчни и ненавистни. Извънземните ще изберат управленци, които да се грижат за хората. Животът ще е еднакъв за всички, хората ще имаме еднакво, както сме били създадени, и ще живеем добре", разказа баба Вера.

Пенсионерката сподели, че е имала видение, в което всички човеци бягали от болест, по-страшна от чумата и коронавируса.

"Карах един огромен запечатан тир и ми беше заръчано да не го разпечатвам, докато не му дойде времето. По пътя виждах хора, които бягаха от градовете и равнините в страх да не се заразят от смъртоносната болест. Стигнах до една градина в планинска местност и паркирах тира. Около мен имаше малко автомобили на оцелелите, които са успели да избягат. Изведнъж усетих топлина и от недрата на земята се появи изпепеляващ огън. Хората пламнаха и започнаха да загиват", с ужас си спомни Вера.

Жената сподели, че алчността и човешката злоба са провокирали земята и извънземните да ни накажат, а моментът на разплата е близо.

"Хората, които ще се явят на изборите, не заслужават да ни управляват и да заемат тези постове. В момента няма подходящи кандидати. Има една стара пословица с много истина в нея", добавя 80-годишната баба.

"Една въшка, когато се наяде, излиза на ревера." Същото важи и за депутатите ни. Те се кандидатират, но не с мисъл да подобрят живота в страната ни, а с цел да си оправят живота и този на децата им. Не ги е грижа за нас, а само за себе си и бъдещето на рода си. Техните действия ще бъдат наказани. Близо е времето, в което ще бягат и ще се чудят къде да се скрият", разказа за финал Вера.

Четете още

Лили Иванова избра хартиена бюлетина

Лили Иванова избра хартиена бюлетина

Папи Ханс с политическо послание от Франция

Папи Ханс с политическо послание от Франция

80-годишната баба Вера разкрива:  Телепортирах се с таксито в турското робство

80-годишната баба Вера разкрива: Телепортирах се с таксито в турското робство

80-годишната баба Вера Велева ексклузивно: Извънземни ме носеха на ръце

80-годишната баба Вера Велева ексклузивно: Извънземни ме носеха на ръце

Реклама
Реклама
Реклама